A Plague Tale: Innocence και Minit διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με μια ξαφνική αλλαγή της τελευταίας στιγμής συνεχίζονται τα διπλά δώρα από το κατάστημα Epic Games Store, αλλά ευτυχώς αυτή δεν είχε να κάνει με το μεγαλύτερο όνομα της εβδομαδιαίας ενέργειας. Όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο κατάστημα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα A Plague Tale: Innocence και Minit μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.

Το A Plague Tale: Innocence είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι επιβίωσης από την Asobo Studio, το οποίο έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τον ειδικό Τύπο και τους gamers, ενώ ήταν υποψήφιο για βραβείο στα BAFTA Game Awards. Η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή, καθώς ακολουθούμε την πικρή ιστορία της νεαρής Amicia και του μικρού αδερφού της Hugo, οι οποίοι καλούνται να ξεφύγουν από την Ιερά Εξέταση και ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν τις ασταμάτητες ορδές αρουραίων. Έχει ήδη ανακοινωθεί το sequel που θα συνεχίσει την ιστορία, επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να παίξουν το πρώτο μέρος.


Το Minit έχει δοθεί ξανά στο παρελθόν ως δωράκι από το Epic Games Store και είναι ένα πολύ όμορφο puzzle game με μοναδική αισθητική για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Στο Minit έχεις μόνο ένα λεπτό στη διάθεση του (για κάθε ζωή) έτσι ώστε να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αποκαλύψεις τα μυστήρια του, σε μια προσπάθεια να διώξεις αυτήν την κατάρα που ολοκληρώνει την κάθε ημέρα μετά από ένα λεπτό. Το θετικό είναι ότι "κουβαλάς" στην επόμενη ζωή τα αντικείμενα που έχεις μαζέψει... Το Minit κυκλοφόρησε το 2018 και αποτελεί δημιουργία του Jan Willem Nijman. Έλαβε πολύ καλές κριτικές και ήταν προτεινόμενο για πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της κατηγορίας "Game Design" στα BAFTA.

A Plague Tale: Innocence - [Epic Games Store Link]

Minit - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading