A Total War Saga: Troy, διαθέσιμο δωρεάν για τις επόμενες 24 ώρες στο Epic Games Store

13 Αυγούστου 2020 σήμερα και η Epic Games κρατά την υπόσχεση της. Η εταιρεία μοιράζει δωρεάν για όλους αποκλειστικά και μόνο για τις επόμενες 24 ώρες το ολοκαίνουργιο A Total War Saga: Troy, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη σας μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό περιθώριο (συγκεκριμένα μέχρι αύριο 14 Αυγούστου 2020 στις 16:00 ώρα Ελλάδας).

Το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς strategy έρχεται αποκλειστικά στο Epic Games Store σε τιμή €49.99, επομένως, όσοι δεν βρίσκεστε σε κάποια παραλία και έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή είναι μια καλή ευκαιρία να γλιτώσετε ένα 50αρικο σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το παιχνίδι.

Στο A Total War Saga: Troy η υπόθεση ακολουθεί περίπου τα γεγονότα του Τρωϊκού Πολέμου, ενώ έχουν προστεθεί ορισμένα φανταστικά στοιχεία (π.χ. κένταυροι) και υπάρχει παρέμβαση των “θεών”, όχι όμως στο πεδίο της μάχης.

Στο A Total War Saga: TROY η μοίρα των πολιτισμών του Αιγαίου βρίσκεται στα χέρια σου. Κάθε απόφαση που θα πάρεις θα αλλάξει το τοπίο και μπορείς είτε να καταφέρεις να αλλάξεις τα γεγονότα που συνέβησαν τότε, είτε να ζήσεις από την πλευρά σου τον θρύλο. Η Ιλιάδα είναι γεμάτοι μύθους, θρύλους, θεούς και τέρατα, αλλά δεν έχει καμία σημασία πως τα κατέγραφε ο Όμηρος. Εσύ θα αποφασίσεις για τη μοίρα των ηρώων στις μάχες που θα δώσεις για να κατακτήσεις ή να σώσεις την Τροία.

Η αποκλειστικότητα του Epic Games Store θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο του 2021, καθώς τότε θα αρχίσει η διάθεση του και μέσα από την πλατφόρμα Steam.

A Total War Saga: Troy - [Epic Games Store Link]

Loading