Abandoned: Το νέο open world game επιβίωσης αποκλειστικά για το PS5

Καιρό είχαμε να δούμε κάποιο καινούργιο παιχνίδι που προορίζεται αποκλειστικά για το PlayStation 5, γι’ αυτό υποδεχόμαστε με μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο trailer για το Abandoned, ένα νέο open world παιχνίδι επιβίωσης από τη Blue Box Game Studios.

Στο Abandoned θα αναλάβουμε τον ρόλο του Jason Longfield, ο οποίος ξυπνά μέσα σε ένα άγνωστο δάσος χωρίς να θυμάται πως βρέθηκε εκεί και πολύ σύντομα διαπιστώνει πως τον έχουν πάρει στο κυνήγι τα μέλη μιας σατανικής αίρεσης.

Σύμφωνα με τον Hasan Kahraman, διευθυντή της Blue Box, στο Abandoned θα προσπαθήσουν να προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εμπειρία gaming γίνεται εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του PlayStation 5 και του τηλεχειριστηρίου DualSense. Για παράδειγμα, όταν ο Jason τρέχει και κουράζεται, τότε θα μειώνεται η ακρίβεια των κινήσεων του και η στόχευση του. Επίσης, οι σφαίρες από τα όπλα θα φεύγουν με ρεαλιστικές ταχύτητες, άρα δεν θα μπορείς να αδειάζεις με ευκολία τους γεμιστήρες μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Τα adaptive triggers του DualSense θα δημιουργούν την αίσθηση μεγαλύτερης ή μικρότερης αντίστασης ανάλογα με την κατάσταση του όπλου (γεμάτο - άδειο) και η τεχνολογία 3D Audio θα σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι την κατεύθυνση των πυρών που δέχεσαι.

Το Abandoned προορίζεται να κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 αποκλειστικά για το PS5. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα δούμε και gameplay υλικό.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading