Age of Empires IV: Ανοίγει η beta για όλους αυτό το Σαββατοκύριακο

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τους φίλους της σειράς Age of Empires, καθώς η Relic Entertainment ανακοίνωσε πως από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα δώσει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν την beta έκδοση του Age of Empires IV.

Η πρόσβαση θα δίνεται μέσα από το Microsoft Store στην καρτέλα Insider Hub ή μέσω Steam από την καρτέλα Technical Stress Test. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν υπολογιστή με Windows 10 (64bit), επεξεργαστή Intel Core i5-6300U ή AMD Ryzen 5 2400G (ή μεταγενέστερες εκδόσεις), μνήμη RAM 8GB, επεξεργαστή γραφικών Intel HD 520 ή AMD Radeon RX Vega 11 και DirectX 12.

Στην beta έκδοση του Age of Empires IV συμπεριλαμβάνεται το Mission Zero tutorial, διάφορα multiplayer lobbies για να παίζεις εναντίον άλλων παικτών ή εναντίον του AI, 5 χάρτες και οι φατρίες English, Chinese, Holy Roman Empire και Abbasid Dynasty.

Η τελική έκδοση του Age of Empires IV θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2021 για Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading