AOC

AGON by AOC: Δύο νέα gaming ποντίκια και ασύρματα ακουστικά

Η πρώτη μάρκα οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, η AGON by AOC, επεκτείνει τώρα το χαρτοφυλάκιο των gaming περιφερειακών της, με δύο νέα ποντίκια (AOC GM510 και GM530) και ένα σετ ασύρματων ακουστικών (AOC GH401). Εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας αισθητήρες Pixart και καλά μελετημένα χαρακτηριστικά σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένου του προσαρμόσιμου RGB Light FX, καθένα από τα ποντίκια αυτά είναι εξαιρετική προσθήκη στον εξοπλισμό των αρχάριων, των κλασικών καθώς και των σκληροπυρηνικών gamers. Και για εκείνους τους gamers που θέλουν να επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους χωρίς να εμποδίζονται από καλώδια, τα gaming ακουστικά GH401 χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία 2.4 GHz για να μεταφέρουν τον ήχο, και προσφέρουν καθαρό και δυνατό ήχο, χάρη στους drivers νεοδυμίου 50 χιλ.

Κάθε τυχοδιώκτης πριν τολμήσει να βγει σε ένα high-level dungeon για να σκοτώσει ορκς και δράκους, πρέπει να φροντίσει την ενίσχυση του εξοπλισμού του, να γεμίσει φίλτρα και να βελτιώσει το χαρακτήρα του- όπως κάνουν οι σημερινοί gamers που βασίζονται σε υψηλού επιπέδου gaming εξοπλισμό για να διαπρέψουν στο παιχνίδι τους. Ένα εργονομικό, ελαφρύ ποντίκι που εφαρμόζει άνετα στο χέρι του χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για την λήψη βολών ακριβείας 360 ° χωρίς εμβέλεια, σε μια hot-drop ζώνη. Ως κύρια συσκευή ελέγχου στο PC gaming, τα gaming ποντίκια είναι το κύριο όπλο των παικτών που πρέπει να επιλέγουν έξυπνα.

Ακρίβεια στα δάκτυλά σας με τα AOC Gaming ποντίκια

Μόλις πρόσφατα, ολόκληρο το gaming χαρτοφυλάκιο μετονομάστηκε κάτω από την ομπρέλα του “AGON by AOC”, εξυπηρετώντας gamers όλων των επιπέδων σε τρεις κατηγορίες – αρχάριους παίκτες (AOC GAMING), φιλόδοξους ήρωες (AGON), και επαγγελματίες θρύλους (AGON PRO).

Το χαρτοφυλάκιο των gaming περιφερειακών της AGON by AOC περιλαμβάνει ήδη τρία gaming ποντίκια για διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων, το αρχικού επιπέδου GM200, το πιστοποιημένο NVIDIA Reflex μετρίου επιπέδου GM500 για εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, και το premium ποντίκι AGON AGM700 με τα αποσπώμενα βάρη του για τελειοποίηση.

Τώρα, τα GM530 και GM510 εντάσσονται στη gaming σειρά ποντικιών 500-series της κατηγορίας AOC GAMING. Το AOC GM530 είναι ένα εξαιρετικά εργονομικό δεξιόχειρο ποντίκι με διπλά ενισχυμένες πλευρικές λαβές σιλικόνης, οι οποίες βοηθούν τους gamers να κρατούν το ποντίκι στη θέση του και να εντοπίζουν το στόχο τους σε επαγγελματικά lobby παιχνιδιών, όπου πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβείς. Ο υψηλής ποιότητας αισθητήρας Pixart PWM3389 εντοπίζει με ακρίβεια 16000 true DPI. Το ποντίκι διαθέτει διακόπτες Kaihl για εξαιρετική ανάδραση “clicky” και γρήγορες αντιδράσεις με υψηλή ανθεκτικότητα (80εκ. clicks) ιδανικό για επαγγελματίες. Η φιλική προς το δέρμα ματ UV επικάλυψη στην μπροστά επιφάνεια είναι άνετη και δίνει εξαίσια αίσθηση στο άγγιγμα. Επιπλέον στα βασικά δεξιά/ αριστερά κουμπιά και στο κουμπί τροχού, το AOC GM530 έχει δύο κουμπιά αντίχειρα στα αριστερά και δύο ακόμα κάτω από τον τροχό. Τα κουμπιά είναι πλήρως προσαρμόσιμα χάρη στο λογισμικό G-Menu της AOC, το οποίο επίσης επιτρέπει σε δύο ξεχωριστές ζώνες RGB του ποντικιού να συγχρονίζονται με το φωτισμό Light FX RGB που υπάρχει και στο υπόλοιπο οικοσύστημα της AGON. Το GH530 έρχεται με ένα πλεκτό καλώδιο και μια επιχρυσωμένη υποδοχή USB.

Το GM510 είναι ένα δεξιόχειρο ποντίκι με μοναδικό κυψελοειδές μοτίβο, καθιστώντας το πολύ ελαφρύ, με βάρος μόλις 58γρ (χωρίς το καλώδιο). Δεδομένου ότι το ποντίκι είναι τόσο ελαφρύ, δεν χρειάζεται σχεδόν καμία προσπάθεια για να το μετακινήσετε με γρήγορα αντανακλαστικά σε έντονες καταστάσεις, το οποίο μερικές φορές σημαίνει νίκη ή ήττα σε έναν ανταγωνιστικό τίτλο FPS. Ο αεριζόμενος σχεδιασμός του σκελετού καθιστά επίσης λιγότερο πιθανό να ιδρώσει και να γλιστράει, ιδανικό κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιριών. Ακριβώς όπως το GM530, το GM510 χρησιμοποιεί ανθεκτικούς (80 εκατομμύρια clicks), απτικούς και άνετους διακόπτες Kailh και τον ίδιο αισθητήρα Pixart υψηλής τεχνολογίας με το GM530 για την ακριβή παρακολούθηση της κίνησης, ακόμη και κατά τη διάρκεια ελιγμών υψηλής επιτάχυνσης. Τα έξι κουμπιά (συμπεριλαμβανομένων δύο κουμπιών αντίχειρα) είναι πλήρως προσαρμόσιμα με το λογισμικό AOC G-Menu και η μονή ζώνη RGB μπορεί να συγχρονιστεί επίσης, με κάθε εξοπλισμό της AGON.

Ακούστε τα βήματα των ηρώων με τα ευέλικτα AOC GAMING ακουστικά GH401

H AGON by AOC κυκλοφόρησε δύο ενσύρματα gaming ακουστικά το Μάρτιο, τo GH200 με καλώδιο ήχου 3.5χιλ και στερεοφωνικό ήχο, και τα GH300 με σύνδεση USB και 7.1 ήχο virtual surround. Και τα δύο σετ ακουστικών έχουν driver νεοδύμιου 50χιλ για να παραδίδουν πλούσιο, καθαρό ήχο σε εύρος συχνότητας 20Hz – 20kHz.

Τώρα, για όσους gamers αναζητούν περισσότερη ελευθερία κίνησης κατά τη διάρκεια έντονων gaming sessions, η AGON by AOC προσφέρει τα νέα ασύρματα gaming ακουστικά, AOC GAMING GH401, τα οποία χρησιμοποιούν 2.4 GHz ασύρματη τεχνολογία που φτάνει μέχρι και τα 10 μέτρα. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με καλώδιο ήχου 3,5 χιλ., αν η ασύρματη σύνδεση δεν είναι απαραίτητη, καθιστώντας τον βασιλιά και των δύο κόσμων. Η ενσωματωμένη μπαταρία είναι ικανή να δίνει ήχο για 17 ώρες (στο 50% της στάθμης ήχου) και μπορεί να φορτιστεί μέσω του μοντέρνας σύνδεσης USB-C. Τα GH401 είναι επίσης εξοπλισμένα με τoν ίδιο driver νεοδυμίου 55χιλ, γνωστό για τον καθαρό και υψηλής αξιοπιστίας ήχο του, και ταιριάζει με τα ίδια άνετα με επένδυση δερματίνης από πρωτεΐνη και αφρό μνήμης, όπως και τα GH200 και GH300, κάνοντάς τα την τέλεια λύση για πολύωρα gaming sessions. Το αποσπώμενο μικρόφωνο με noise cancelling μπορεί να ρυθμιστεί για άνεση και βέλτιστη απόσταση για καθαρό λόγο, ενώ τα ενσωματωμένα χειριστήρια προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά σίγασης και έντασης. Τα GH401 είναι συμβατά με PC, PS4 και PS5.

Τα gaming ποντίκια AOC GM530 και GM510 θα είναι διαθέσιμα από το Νοέμβριο του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €39,00 το καθένα. 

Ταgaming ακουστικά AOC GH401 θα είναι επίσης διαθέσιμα από το Νοέμβριο του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €79,00.

Loading