Αγοράζεις τηλεόραση με Mastercard από το Πλαίσιο και κερδίζεις το 25% της αξίας της σε δωροεπιταγή

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Mastercard και το Πλαίσιο προσφέρουν σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard μοναδικά προνόμια και οφέλη με τις αγορές τους από τα καταστήματα Πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, από τις 13 έως και τις 26 Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές που θα πραγματοποιήσουν την αγορά της νέας τους τηλεόρασης αξίας 499€ και άνω με κάρτα Mastercard, σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, από το plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345, θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν 25% όφελος από την αξία της, σε δωροεπιταγή Πλαίσιο για την επόμενη αγορά τους.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: 

Στη Mastercard επιθυμούμε να δίνουμε διαρκώς επιπλέον κίνητρα στους κατόχους καρτών μας για να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια πληρώνοντας με την Mastercard κάρτα τους. Η συνεργασία μας με το Πλαίσιο, η οποία συνεχίζεται για έκτη συνεχή χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών μας μοναδικά προνόμια και οφέλη με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της αγοραστικής τους εμπειρίας.

Η Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer & Board Member της ΠΛΑΙΣΙΟ συμπλήρωσε: 

Για εμάς στην ΠΛΑΙΣΙΟ είναι μεγάλη χαρά να συνεχίζουμε και να επενδύουμε σε επιτυχημένες συνεργασίες. Η Mastercard αποτελεί για τα τελευταία 6 χρόνια σταθερό μας συνεργάτη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ακόμα επωφελή ενέργεια προς τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι θα κερδίσουν για την επόμενη αγορά τους, το 25% της αξίας της νέας τους τηλεόρασης.
Loading