Airbnb: Ενσωματώνει εργαλείο ενημέρωσης για την ταχύτητα του WiFi

Η Airbnb προσθέτει ένα νέο εργαλείο στην εφαρμογή της, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες – οικοδεσπότες να ελέγχουν και να καταχωρούν την ταχύτητα του WiFi των καταλυμάτων τους στην πλατφόρμα, στοχεύοντας στη διευκόλυνση των επισκεπτών για μία εύκολη απόφαση του καταλληλότερου σπιτιού για την κράτηση τους.

Οι οικοδεσπότες μπορούν να βρουν το νέο εργαλείο στο μενού Add your WiFi Speed στην ενότητα Amenities. Με την μέτρηση της ταχύτητας του Wi-Fi, οι οικοδεσπότες μπορούν να αποθηκεύσουν το αποτέλεσμα στο μενού και η εφαρμογή θα το συμπεριλάβει στην καταχώριση τους. Τόσο απλά.

airbnb-speed-test.jpg

Όλες οι πληροφορίες ταχύτητας σύνδεσης θα καταγράφονται από την Airbnb και από την M-Lab, τον οργανισμό που παρείχε στην πλατφόρμα το λογισμικό ανοιχτού κώδικα για τη δημιουργία του νέου εργαλείου δοκιμής ταχύτητας. Η M-Lab θα αποθηκεύει τα αποτελέσματα των δοκιμών σε μια δημόσια διαθέσιμη βάση δεδομένων για χρήση από ερευνητές.

Σημειώνεται ότι η Airbnb έχει ξεκινήσει ήδη να προωθεί το νέο εργαλείο WiFi στους οικοδεσπότες στις ΗΠΑ και αναμένεται να γίνει ευρέως διαθέσιμο τους επερχόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading