Airpeak: Δείτε το drone της Sony σε δράση [CES 2021]

Η πρώτη αποκάλυψη είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο με το teaser για την ονομασία του νέου project και τώρα, με αφορμή το CES 2021, η Sony προχωρά σε πιο επίσημες δηλώσεις για την Airpeak.

Η εταιρεία φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των drones και της φωτογράφισης από αέρος ενσωματώνοντας το σύστημα των Alpha καμερών της σε όσο το δυνατόν μικρότερα drones. Ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

Το drone χαρακτηρίζεται από τη Sony ως το μικρότερο στη βιομηχανία που μπορεί να εξοπλιστεί με κάμερα της σειράς Alpha, διαθέτει 4 ρότορες και δύο βραχίονες που το βοηθούν να προσγειωθεί (μαζεύονται όταν απογειωθεί), ενώ θα προσφέρει στους χρήστες ανεπανάληπτες δυνατότητες για να πραγματοποιούν σταθερές εναέριες λήψεις.

Στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα δείτε το drone της Airpeak να βιντεοσκοπεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο-concept Sony Vision-S στους δρόμους της Αυστρίας με τη βοήθεια της ενσωματωμένης Sony α7S III full-frame mirrorless camera.

Αναμένεται την προσεχή Άνοιξη, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή κάποια τιμή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading