Airpeak: Η Sony μπαίνει επίσημα στον χώρο των drones

Η Sony ετοιμάζεται να μπει και αυτή στον χώρο των drones, καθώς ανακοίνωσε επίσημα το νέο project με ονομασία Airpeak που θα μας δώσει το πρώτο προϊόν της την ερχόμενη άνοιξη του 2021.

Με δεδομένη την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση που κατέχει η εταιρεία σε λύσεις απεικόνισης, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα ενσωματώσει τις τεχνολογίες της σε ένα drone και αν θα μπορέσει όντως να μπει σφήνες στις παραδοσιακές δυνάμεις όπως οι DJI και Parrot.

Πέραν του πρώτου teaser video, η Sony δεν έχει αποκαλύψει τίποτα που να αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές και τις δυνατότητες του drone της, επομένως, θα περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες για να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Η εταιρεία, πάντως, αναφέρει ότι ζητά την άποψη των χρηστών drones προκειμένου να προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζονται.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading