Alfred Hitchcock's Vertigo, η θρυλική ταινία σε video game

Μία από τις κορυφαίες ταινίες του θρυλικού Alfred Hitchcock, το Vertigo, ετοιμάζεται να μετατραπεί σε video game χάριν στην Pendulo Studios, η οποία προχωρά στην ανάπτυξη του με τη στήριξη της Microids που κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα το 2018.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το Alfred Hitchcock’s Vertigo δεν θα είναι πιστή μεταφορά της ταινίας, αλλά θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το πόνημα του σκηνοθέτη. Η ταινία αφορούσε την παράνοια ενός πρώην αστυνομικού που έχει εμμονή με τη σύζυγο ενός πελάτη του και σταδιακά αρχίζει να τα χάνει. Στο παιχνίδι θα ακολουθήσουμε έναν άντρα που βιώνει το δικό του ψυχολογικό τραύμα μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ο άντρας πιστεύει ότι η οικογένεια του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου, αλλά δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να εμπιστευτεί απόλυτα το μυαλό του.

Στο Alfred Hitchcock’s Vertigo θα απολαύσουμε την αισθητική της ταινίας και τη μοναδική τεχνική κινηματογράφησης με τα συνεχόμενα zoom in / out που αλλοιώνουν μια θεωρητικά σταθερή εικόνα για να αποδοθεί ο “ίλιγγος”. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το τρέχων έτος σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, και δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερο υλικό στην επερχόμενη E3 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading