Εκτός από το Amazon Kindle Fire, η εταιρία παρουσίασε στην εκδήλωση της στη Νέα Υόρκη τρία νέα eReaders, τα Kindle, Kindle Touch και Kindle Touch 3G.

Amazon Kindle Lineup

Το Amazon Kindle Touch διαθέτει οθόνη touchscreen 6'' eInk, με την οποία ο χρήστης αλληλεπιδρά χάρι σε ένα νέο σύστημα υπερύθρων, γνωστό ως EasyReach. Πατώντας στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται το menu, ενώ πατώντας στην αριστερή ή δεξιά πλευρά αλλάζουν οι σελίδες.

Amazon Kindel Touch Navigation

Ακόμη, έχει προστεθεί η εντυπωσιακή λειτουργία X-ray, που σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε σχετικό υλικό με βάση τη σελίδα που διαβάζετε (ονόματα, τοποθεσίες ή ακόμη και ολόκληρο το βιβλίο)! Το ευχάριστο είναι ότι οι ορισμοί από λεξικό και Wikipedia βρίσκονται προεγκατεστημένοι στη συσκευή και μπορείτε να έχετε πρόσβαση offline.

Amazon Kindle Touch 3G

To Amazon Kindle Touch WiFi-only θα κυκλοφορήσει σε τιμή $99, ενώ με $50 επιπλέον υπάρχει η επιλογή για το Amazon Kindle Touch 3G, με δωρεάν 3G πρόσβαση σε περισσότερες από 100 χώρες!

Οι δύο εκδόσεις Kindle Touch/Touch 3G διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 4GB, εκ των οποίων τα 3GB είναι διαθέσιμα στο χρήστη, WiFi, υποδοχή ακουστικών 3.5mm και θύρα USB.

Amazon Kindle

Τέλος, η εταιρία αναβαθμίζει το κλασικό Kindle, καθώς παρουσίασε τη νέα έκδοση αφαιρώντας το πληκτρολόγιο και αφήνοντας μόνο τα κουμπιά πλοήγησης, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύτερο κατά 30% (170gr) και μικρότερο κατά 18%! Θα κυκλοφορήσει μόνο σε WiFi έκδοση σε τιμή $79, με αποθηκευτικό χώρο 2GB.

Μπορείτε να δείτε έναν συγκριτικό πίνακα όλων των Kindles εδώ.


Kindle Friends Commercial — Ad for Amazon's New... by TechGear


Amazon Customers Talk about What Kindle Means to... by TechGear

Advertisements