Amazon Anytime: Στα σκαριά η νέα υπηρεσία messaging που θα προσφέρει τα πάντα

Αν δεν βαρεθήκατε να μετράτε τις διαθέσιμες υπηρεσίες messaging, τότε ετοιμαστείτε να σημειώσετε ακόμα μία. Αυτή τη φορά από την Amazon, η οποία φαίνεται ότι αναπτύσσει τη δική της υπηρεσία με ονομασία Anytime και τη φιλοδοξία να προσφέρει τέτοιες δυνατότητες που δύσκολα θα αφήσουν αδιάφορους τους χρήστες.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, το Amazon Anytime θα προσφέρει τα...πάντα: SMS, φωνητικές κλήσεις, video κλήσεις, stickers, emojis, GIFs, παιχνίδια, διαμοιρασμό αρχείων/φωτο/video, ομαδικές συνομιλίες με mentions, συνομιλίες με επιχειρήσεις, κοινοποίηση τοποθεσίας κ.ά.

Οι συνομιλίες θα καλύπτονται από end-to-end κρυπτογράφηση για μέγιστη ασφάλεια και αναφέρεται επίσης η δυνατότητα προσθήκης οποιουδήποτε μέσα σε μια συνομιλία απλά με το όνομα τους, χωρίς δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο αριθμό (αυτό βέβαια θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν πως ακριβώς θα λειτουργεί...).

Με μια πρώτη ανάγνωση, το Amazon Anytime φαίνεται ότι θα είναι μια καθολική υπηρεσία messaging που θα προσφέρει όλα όσα συνδυάζουν τα Allo, Duo, Facebook Messenger, Viber, WhatsApp, Slack κλπ. σε μία υπηρεσία. Αν θα τα καταφέρει θα είναι προφανώς μια καλή περίπτωση για όσους κουράστηκαν να χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές εφαρμογές για την επικοινωνία τους.

[via]

Loading