Amazon: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει δικές της τηλεοράσεις από τον Οκτώβριο

Το επόμενο μεγάλο εγχείρημα της Amazon θα είναι όπως φαίνεται η κατασκευή δικών της τηλεοράσεων και μάλιστα τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ από τον επόμενο μήνα! Αυτό ισχυρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα Insider, η οποία αναφέρει πως το project τρέχει εδώ και περίπου δύο χρόνια από τις ομάδες των τμημάτων Amazon Devices και Lab126 (σχεδιάζει τα Kindle και τα ηχεία Echo).

Επιπλέον, το Insider τονίζει πως τα πρώτα μοντέλα του προσεχή Οκτωβρίου θα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από άλλες εταιρείες (π.χ. TCL), με την Amazon να βάζει το δικό της brand μπροστά, να ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Alexa και λογικά την υπηρεσία Amazon Prime Video. Δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, αν θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα των συσκευών Fire TV.

Η πρώτη φουρνιά λέγεται ότι θα περιλαμβάνει μοντέλα από 55’’ έως 75’’, αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων που θα είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένες από την Amazon.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία, ωστόσο, σε περίπτωση που είναι αληθινές οι πληροφορίες του Insider δεν αποκλείεται να έχουμε πολύ σύντομα τις σχετικές ανακοινώσεις. Άλλωστε, το χρονοδιάγραμμα για κυκλοφορία τον Οκτώβριο είναι αρκετά πιεστικό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading