Amazon Fire HD 10: Νέα έκδοση του tablet, Kids Edition και το πρώτο Kindle για παιδιά

Η Amazon συνεχίζει τις τελευταίες ημέρες να παρουσιάζει νέες συσκευές, μετά την "πανδαισία" στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Αυτή τη φορά έχουμε ένα νέο Fire HD 10 tablet και την αντίστοιχη Kids Edition.

Το νέο Amazon Fire 10 HD θυμίζει αρκετά το προηγούμενο μοντέλο, με οθόνη 10.1'' FHD (1920 x 1200), octa-core επεξεργαστή 2GHz, 2GB μνήμη RAM, 32GB/64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), WiFi 5, αυτονομία 12 ωρών, υποστήριξη Dolby Atmos και υποδοχή USB Type-C για ταχεία φόρτιση. Από πλευράς λογισμικού, δεν λείπει το περίφημο Picture-in-Picture mode και η ψηφιακή βοηθός Alexa, ενώ υποστηρίζονται εφαρμογές όπως Twitch, Prime Video και Netflix.

Θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου σε τιμή από $149.99.

amazon-fire-hd-10-kids-edition.jpg

Σχετικά με την Kids Edition, σε γενικές γραμμές διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά περιλαμβάνει προστατευτική θήκη με ειδικό πατηράκι για να στηρίζεται υπό διάφορες γωνίες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία Amazon FreeTime Unlimited με περιεχόμενο ειδικά επιλεγμένο για μικρά παιδιά.

Θα κυκλοφορήσει επίσης στις 30 Οκτωβρίου σε τιμή $199.99 ή $349.98 αν αγοράσεις δύο τεμάχια.

amazon-kindle-kids-edition.jpg

Εδώ να αναφέρουμε ότι η Amazon παρουσίασε για πρώτη φορά ένα Kindle (eReader) σε Kids Edition, με οθόνη e-ink 6'' (167ppi) που συνοδεύεται από την ίδια προστατευτική θήκη και την ετήσια συνδρομή στο Amazon FreeTime Unlimited. Τα παιδιά θα "επιβραβεύονται" για τις ώρες που ξοδεύουν διαβάζοντας με διάφορα achievements, ενώ υπάρχει προεγκατεστημένο το εργαλείο Word Wise που εμφανίζει σύντομες περιγραφές για δύσκολες λέξεις. Στα προεγκατεστημένα εργαλεία θα βρείτε, επίσης, λεξικό και βοήθημα για να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο.

Θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου σε τιμή $109.99.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η υπηρεσία Amazon FreeTime Unlimited είναι πλέον διαθέσιμη για τις συσκευές Echo Show και ορισμένα μοντέλα Fire TV (Fire TV Stick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K, Fire TV standard 1st and 2nd Gen).

Loading