Amazon Smartphone: Έρχεται μέσα στο επόμενο εξάμηνο και πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά [Φήμες]

amazon

Από τα αγαπημένα ζητήματα συζήτησης τα τελευταία χρόνια, το περιβόητο smartphone της Amazon επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο χάριν στις δηλώσεις του Ming-Chi Kuo, (αναλυτής της KGI Securities, ιδιαίτερα έγκυρος για αποκαλύψεις που αφορούσαν την Apple) ο οποίος ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα το κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

"Προβλέπουμε ότι η Amazon θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone μέσα στο επόμενο εξάμηνο και θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφοία με τα e-readers και τα tablets της σε ό,τι αφορά το hardware. Η αλυσίδα παραγωγής θα ξεκινήσει το μάζεμα των υλικών μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 για την παραγωγή 300-600 χιλιάδων κομματιών"

Ο Kuo πιστεύει ότι το επερχόμενο smartphone της Amazon θα διαθέτει 6 (!) κάμερες, καθώς πέραν των κλασικών (εμπρός - πίσω) θα ενσωματωθεί ένα ειδικό σύστημα 4 πρόσθετων καμερών για την αναγνώριση χειρονομιών.  Το χαρακτηριστικό αυτό είναι που θα διαφοροποιήσει την Amazon από τους ανταγωνιστές της, εκτός φυσικά από την ενσωμάτωση των δικών της υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο αναλυτής πιστεύει ότι θα διαθέτει οθόνη 4.7'' (300-320ppi), επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon 801, κάμερα 13MP με αισθητήρα Sony, μπαταρία 2000-2400mAh και πλαστική κατασκευή.

Να τον πιστέψουμε;

[via]

Loading