Amnesia: A Machine for Pigs και Kingdom New Lands δωρεάν στο Epic Games Store

Δύο τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας στο Epic Games Store, με το Amnesia: A Machine for Pigs και το Kingdom New Lands να είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλους από σήμερα έως και τις 22 Οκτωβρίου 2020.

Το Amnesia: A Machine for Pigs αποτελεί το sequel του εξαιρετικά επιτυχημένου horror game Amnesia: The Dark Descent. Ο ζάμπλουτος βιομήχανος Oswald Mandus ξυπνά στο κρεβάτι του ταλαιπωρημένος από τον πυρετό και τους εφιάλτες του, για να διαπιστώσει ότι το σπίτι του είναι ιδιαίτερα ήσυχο, αλλά υπάρχει ένα υπόκωφο τράνταγμα από μια τρομακτική μηχανή. Το μόνο που ξέρει είναι ότι τα παιδιά του κινδυνεύουν και καλείται να τα σώσει.

Από την άλλη, το Kingdom New Lands είναι ένα απλοϊκό side-scroller όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός μονάρχη που συλλέγει πόρους, αντιμετωπίζει τέρατα και χτίζει το δικό του βασίλειο. Ρετρό αισθητική, ενδιαφέρον soundtrack και micro management σε ένα χαβαλεδιάρικο παιχνίδι.

Kingdom New Lands - [Epic Games Store Link]

Amnesia: A Machine for Pigs - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading