Αν παίζεις Fortnite σε iOS ή macOS, τότε ξέχνα τη νέα σεζόν που ξεκινά αύριο

Άσχημα τα νέα για όσους παίζουν Fortnite σε iOS συσκευές, καθώς η Epic Games επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter πως οι iOS gamers δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στη νέα σεζόν του παιχνιδιού που ξεκινά αύριο, διότι η Apple μπλοκάρει τις νέες εγκαταστάσεις και τα updates.

Όσοι έχουν εγκατεστημένο το Fortnite σε iPhone, iPad ή Mac λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με το Chapter 2 - Season 3 v13.40 update, αλλά το συγκεκριμένο pass λήγει αύριο και από εκεί και πέρα δεν θα είναι δυνατό να προχωρήσεις το παιχνίδι. Επίσης, δεν θα είναι δυνατό να λαμβάνεις δώρα από άλλους παίκτες.

Πλέον έχετε εξοικειωθεί όλοι με την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε από την κίνηση της Epic Games να ενσωματώσει δικό της σύστημα πληρωμών στο Fortnite παρακάμπτωντας αυτό του App Store για να γλιτώσει το “χαράτσι” του 30%. Η πρώτη δικαστική απόφαση δικαίωσε την Apple για το μπλοκάρισμα του Fortnite από το App Store, αλλά τουλάχιστον απέτρεψε το καθολικό ban στην Epic Games από τις πλατφόρμες της. Να σημειωθεί ότι ακόμη και τώρα, η Apple δηλώνει πως θα επαναφέρει το Fortnite άμεσα στο App Store, αρκεί η Epic Games να αφαιρέσει το σύστημα πληρωμών.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση για συσκευές Android, όσοι έχετε εγκαταστήσει το Fortnite από άλλα καταστήματα (πλην του Google Play δηλαδή) ή από το launcher της Epic Games, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.


Αν θέλετε να διαβάσετε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα:

Loading