LG

Ανακαλύψτε τα οφέλη των μεγάλων οθονών της LG

Οι εντυπωσιακές οθόνες μεγάλων ιντσών της LG Electronics (LG) εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στο multitasking και την εύκολη διαχείριση. Ανάμεσα στην ευρεία σειρά οθονών για πολλαπλές χρήσεις, βρίσκονται και τα monitors UltraWide Dual QHD monitor 49WL95C-W και Thin Client All-in-One UltraWide 38CL950P-1C που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία.

Το monitor 49WL95C-W με λόγο αντίθεσης 32:9 και με 70% περισσότερα pixels σε σύγκριση με την ανάλυση FHD 16:9 (3840x1080), διευκολύνει τη διαχείριση πολλαπλών και πολύπλοκων εφαρμογών, καθώς η προβολή των μικρογραφιών των εικόνων μπορεί να γίνει σε μία οθόνη χωρίς να αλλάξει το τρέχον παράθυρο. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι, graphic designers και video editors θα απολαύσουν μέγιστη παραγωγικότητα, καθώς η UltraWide Dual QHD οθόνη επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τα πρωτότυπα κλιπ για το βίντεο που επεξεργάζεται μέσω του πίνακα διάταξης βίντεο, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει παράθυρο. Η ίδια ευκολία, προσφέρεται και για περιεχόμενο ήχου όπως μουσικά κλιπ που χρησιμοποιούνται σε βίντεο στο YouTube, όπου οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν με επεξεργασία βίντεο 1:1 και ένα εργαλείο μιξαρίσματος.

Επιπλέον, ενσωματώνει το Dual Controller που διευκολύνει τον χειρισμό πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας τη σύνδεση σε μία οθόνη, με ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι. Ακόμη, χάρη στο On Screen Control επιτρέπεται ο χειρισμός μιας πληθώρας ρυθμίσεων της οθόνης με ένα απλό κλικ στο ποντίκι, ενώ η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό ολόκληρης της επιφάνειάς της.

Υποστηρίζοντας USB Type-C, η οθόνη 49WL95C-W προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία σε όσους εργάζονται σε φορητό υπολογιστή. Επιπλέον, είναι συμβατή με το πρότυπο HDR 10, αναπαράγοντας ρεαλιστικά χρώματα, ενώ χάρη στα 2 ενσωματωμένα ηχεία 10 W, αποδίδει ήχο με πλούσιο μπάσο, καλύπτοντας ένα μικρό δωμάτιο επεξεργασίας ή ένα δωμάτιο ιδιωτικής χρήσης, χωρίς τη σύνδεση εξωτερικών ηχείων.

Παράλληλα, το monitor 38CL950P-1C με ανάλυση QHD+ (3840 x 1600), λόγο αντίθεσης 21:9 και IPS panel αποδίδει εικόνες με ομοιομορφία και ευκρίνεια σε ευρεία γωνία θέασης. Διαθέτοντας τον προηγμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ Embedded V1605 και μια μεγάλη σε χωρητικότητα μνήμη συστήματος (2x4 GB DDR4, SSD 128 GB), συμβάλλει στη διεκπεραίωση των εργασιών πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής πολλαπλών παραθύρων, εξοικονομώντας χρόνο σε κάθε εργασία.

Υποστηρίζει, επίσης, δύο οθόνες έως και 4K UHD ανάλυσης και διαθέτει μια ενσωματωμένη webcam HD και ηχεία, που συμβάλλουν στην βέλτιστη εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης. Η σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα αυξάνει τη διάρκεια ζωής του μοντέλου, μειώνοντας το κόστος αντικατάστασης. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και θερμότητας κάνουν το περιβάλλον γραφείου πιο ευχάριστο, ενώ το κόστος διαχείρισης είναι μειωμένο χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τα συγκεκριμένα UltraWide monitors ξεχωρίζουν για τον εργονομικό σχεδιασμό τους που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το ύψος, την κλίση και την περιστροφή στον κατακόρυφο άξονα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και να δημιουργήσουν έναν πιο άνετο σταθμό εργασίας.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading