Αναβάθμισε τον παλιό υπολογιστή σου με Windows 10 και Office χωρίς να ξοδευτείς

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αυτής της πολύ περίεργης χρονιάς, αλλά τουλάχιστον αυτό που μένει σταθερό είναι οι εξαιρετικές τιμές και οι εκπτώσεις του καταστήματος GoodOffer24.com σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε, τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά το software, τους παλιούς υπολογιστές σας, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από το νέο κύμα εκπτώσεων του γνωστού και αξιόπιστου καταστήματος για κλειδιά Windows 10 Home ή Pro ή Enterprise, όπως και για τις σουίτες Office 2016 Pro / 2019 Pro και Pro Plus.

goodoffer-ne.jpg

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG30 στο ταμείο θα σας εμφανιστούν οι παρακάτω τελικές τιμές για τα προϊόντα της λίστας. Ορισμένα προσφέρονται και σε πακέτο Windows + Office για να ξεμπερδεύετε μια και καλή αν χρειάζεστε και τα δύο προγράμματα. Υπενθυμίζουμε ότι τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading