Οι Anonymous κυκλοφορούν το δικό τους λειτουργικό σύστημα [UPDATED]

Anonymous OS

Μέλη της γνωστής οργάνωσης hackers με την ονομασία Anonymous έκαναν διαθέσιμη σήμερα την πρώτη πρώιμη έκδοση του πρώτου τους λειτουργικού συστήματος.

Το λειτουργικό σύστημα με το όνομα Anonymous-OS βρίσκεται στην έκδοση 0.1, δηλαδή στην έκδοση pre-pre-Aplha και φυσικά δεν προτείνεται να την δοκιμάσετε!

Ουσιαστικά με το λειτουργικό αυτό σύστημα θα έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιείτε hacking.

Το Anonymous-OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10 χρησιμοποιώντας το Mate desktop ενώ έχετε και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε LiveUSB με το Unetbootin.

Μερικές εφαρμογές που περιλαμβάνονται ήδη στο Anonymous-OS είναι οι εξής:

– ParolaPass Password Generator
– Find Host IP
– Anonymous HOIC
– Ddosim
– Pyloris
– Slowloris
– TorsHammer
– Sqlmap
– Havij
– Sql Poison
– Admin Finder
– John the Ripper
– Hash Identifier
– Tor
– XChat IRC
– Pidgin
– Vidalia
– Polipo
– JonDo
– i2p
– Wireshark
– Zenmap
…and more

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία αυτή αλλά σας προειδοποιούμε να μην την εγκαταστήσετε σε καμία περίπτωση. You Have Been Warned!

U P D A T E [15/3/2012, 18:23]

Από το twitter διαψεύδουν οι Anonymous ότι το λειτουργικό που κυκλοφόρησε είναι δικό τους ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για απάτη αφού περιέχει trojans.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι πίσω από το Anonymous OS δήλωσαν μέσω του tumblr blog τους ότι «στον κόσμο μας, στο Linux και στο ανοιχτό λογισμικό, δεν υπάρχουν ιοί».

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την αυθεντικότητα κανενός από των δύο λογαριασμών εξαιτίας της …ανωνυμίας. Προφανώς, εξαρχής δεν ήταν συνετό να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το Anonymous OS.

via The Verge

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Internet, Software and tagged . Bookmark the permalink.