Αποκαλυπτήρια για το πρώτο mobile Warcraft game στις 3 Μαΐου 2022

Από τις αρχές Φεβρουαρίου περιμένουμε να δούμε το πρώτο mobile game της δημοφιλέστατης σειράς Warcraft και πλέον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ καιρό ακόμα, καθώς η Blizzard επιβεβαίωσε πως στις 3 Μαΐου 2022 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μέσα από την παρουσίαση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα reveal.blizzard.com.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε μπορεί να αφορά το πρώτο mobile Warcraft game, επομένως, για την ώρα μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις περί τίνος πρόκειται, δηλαδή αν πρόκειται για κάποιο action RPG ή RTS στημένο στον κόσμο της σειράς. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με in-app συναλλαγές ή αν θα ακολουθήσει το συνδρομητικό μοντέλο των εκδόσεων για υπολογιστές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Blizzard θα κυκλοφορήσει το επίσης πολυαναμενόμενο Diablo Immortal στις 2 Ιουνίου και μάλιστα δωρεάν για συσκευές Android και iOS, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η open beta δοκιμή της έκδοσης του παιχνιδιού για PCs.

Loading