Warcraft: Έρχεται το πρώτο mobile game μέσα στο 2022

Για άλλη μια φορά η Activision - Blizzard αναφέρεται στη μεταφορά του Warcraft στις mobile συσκευές, απλά αυτή τη φορά έχουμε ένα πιο σαφές χρονοδιάγραμμα για το project της εταιρείας. Αρκετοί θα θυμάστε πως τον περασμένο Αύγουστο είχε προαναγγείλει την ανάπτυξη δύο mobile τίτλων στημένων στον κόσμο του Warcraft, ενώ τώρα μαθαίνουμε πως θα δούμε σίγουρα ένα από αυτά μέσα στο 2022.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το είδος του παιχνιδιού και πιθανότατα η Blizzard θέλει να αποφύγει το κάζο του Diablo Immortal, το οποίο ανακοινώθηκε το 2018 και μπήκε σε δοκιμές alpha το Δεκέμβριο του 2020, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμο για λανσάρισμα.

Με δεδομένο ότι το μοναδικό mobile game αυτή τη στιγμή που σχετίζεται με το Warcraft είναι το card-game Hearthstone, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε είτε μια action-RPG μεταφορά είτε ένα RTS (real-time strategy) τίτλο. Ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει τον κόπο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading