Αποκτήστε δωρεάν ένα από τα κορυφαία indie games όλων των εποχών

Το κατάστημα Epic Games Store επιστρέφει για την καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια του που μας έχει προσφέρει τη δυνατότητα να γεμίσουμε τις βιβλιοθήκες μας με δεκάδες δωρεάν games από την ημέρα που άνοιξε τις πύλες του. Αυτήν την εβδομάδα, όλοι όσοι διατηρούν λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν το Cave Story+, αρκεί να ολοκληρώσουν την διαδικασία της αγοράς με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Το original Cave Story είχε κυκλοφορήσει το 2004 από τον Daisuke “Pixel” Amaya, ο οποίος ασχολήθηκε εξολοκλήρου με την δημιουργία του για μια περίοδο σχεδόν 5 ετών! Πρόκειται για ένα 2D platform game στην φιλοσοφία των Metroid και Castlevania που κατάφερε να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από το κοινό και τον ειδικό Τύπο, και πλέον θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα indie games όλων των εποχών.

Ξυπνάς σε μια σκοτεινή σπηλιά χωρίς να θυμάσαι τίποτε, ούτε που βρίσκεσαι, ούτε ποιος είσαι και που πηγαίνεις. Φτάνοντας στο Mimiga Village ανακαλύπτεις ότι η φυλή των πάλαι ποτέ ανέμελων Mimigas κινδυνεύει θανάσιμα από τα χέρια ενός μανιακού επιστήμονα και πλέον είσαι η μόνη τους ελπίδα να γλιτώσουν.

Το 2011 κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού με τίτλο Cave Story+ από τη Nicalis σε συνεργασία με τον Amaya, στην οποία έχει γίνει remastering στα γραφικά και τον ήχο, ενώ προστέθηκε αρκετό υλικό (πίστες, bosses, εξοπλισμός, play modes κλπ.).

Cave Story+ - [Epic Games Store Link]

Loading