up_icon
HUAWEI Gifts

Αποκτήστε τα καλύτερα της τεχνολογίας με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της HUAWEI

13 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Αποκτήστε τα καλύτερα της τεχνολογίας με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της HUAWEI

Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά και συχνά αφιερώνουμε ώρες για να διαλέξουμε το καλύτερο δώρο για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν χρειάζεται γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τεράστια προσμονή, αφού μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογικών συσκευών και να βρείτε εύκολα ένα τέλειο δώρο για κάθε γούστο, ανάγκη ή επιθυμία. Για ακόμη μία χρονιά το ιδανικό δώρο έρχεται από τη Huawei με εορταστικές προσφορές για όλους και σε κάθε εύρος τιμών.

Οι ιδέες είναι πολλές και οι ευκαιρίες περισσότερες:

Ένα από τα πιο συναρπαστικά δώρα είναι ένα smartphone

Γιατί; Επειδή σήμερα τα smartphone μας παρέχουν όλες τις σημαντικές λειτουργίες που ξεπερνούν κατά πολύ τις λειτουργίες που σχετίζονται άμεσα με ένα τηλέφωνο. Είναι σύμμαχοί μας στην καθημερινότητα, τις εργασίες, την ψυχαγωγία και, παράλληλα, τα χρησιμοποιούμε ως φωτογραφικές μηχανές, που απαθανατίζουν τις καλύτερες στιγμές μας! Η Huawei διακρίνεται για τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των smartphones της και φέτος παρουσίασε νέα ισχυρά μοντέλα για διαφορετικούς χρήστες.

Το κορυφαίο HUAWEI Mate 50 Pro, το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Mate διαθέτει την πρωτοποριακή κάμερα μεταβλητού διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία Professional επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος. Δίκαια το Mate50 Pro έχει χαρακτηριστεί και αναγνωριστεί ως το καλύτερο φωτογραφικό smartphone και αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.

huawei-xmas-gifts-1.jpg


Όμως και οι λάτρεις της πρωτοποριακής σειράς P, έχουν την ευκαιρία αυτές τις γιορτές να αποκτήσουν το HUAWEI P50 Pro με σημαντικό όφελος αγοράς. Στο HUAWEI P50 Pro συναντούμε την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Εύκολη θα είναι και η φωτογράφιση μακρινών αντικειμένων. Το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100Χ ζουμ), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Επίσης, το HUAWEI P50 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

huawei-p.jpg

Ακόμα μία πρόταση έρχεται από τη σειρά nova. Το HUAWEI nova 10, αλλά και το nova 10 SE, πρωτοστατούν στην κατηγορία τους με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Για όσους ενδιαφέρονται για ένα mid-range smartphone, αλλά με σχεδιασμό, ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά που βρίσκεις σε πολύ ακριβότερες συσκευές το HUAWEI nova 10 αποτελεί το must της χριστουγεννιάτικης λίστας σε άλλη μία δελεαστική εορταστική προσφορά. Κληρονομεί την κομψή αισθητική της σειράς nova και συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με το εκθαμβωτικό και κομψό Star Orbit Ring στην κάμερα και όλα αυτά συνδυάζονται με απίστευτα κομψή και λεπτή σχεδίαση στα 6,88 χιλιοστά. Το HUAWEI nova 10 συνεχίζει να ηγείται στην τεχνολογία φωτογράφισης μπροστινής κάμερας. Διαθέτει μια εντυπωσιακή μπροστινή κάμερα 60MP Ultra-Wide Angle με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Επιπλέον, με την μπροστινή κάμερα πορτρέτου 8MP Close-up, που υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2X και ψηφιακό ζουμ έως και 5X, προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία λήψης από κοντινό πλάνο. Το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει μια επίπεδη οθόνη, η οποία διευρύνει την προβολή με εξαιρετικά στενά πλαίσια στις τρεις πλευρές. Την περίοδο των εορτών όσοι ενδιαφερθούν για το nova 10 SE θα λάβουν δώρο τα FreeBuds SE.

huawei-nova-10se-g.jpg

Κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου δίνεται πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης των Google εφαρμογών, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

huawei-appgallery-xmas.jpg

Για smartwatch η επιλογή είναι μία: HUAWEI

Αν ψάχνετε για ένα χρήσιμο δώρο σε λογική τιμή για τον εαυτό σας, τον αγαπημένο/η σας, τον καλύτερο/η σας φίλο/η ή για τους γονείς σας, ένα έξυπνο ρολόι είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές. Η ικανότητα των smartwatches να καταγράφουν την υγεία μας, την φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να αγκαλιάζουμε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής τα καθιστά έναν αχώριστο και αγαπημένο σύντροφο στην καθημερινότητά μας. Είναι σαν να έχετε τον προσωπικό βοηθό στον καρπό σας. Τι καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο λοιπόν από ένα smartwatch και μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο εφόσον τα smartwatches της Huawei είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Η γκάμα της Huawei είναι μεγάλη και καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Τα μοντέλα όπως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 αποτελούν ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Αυτή η σειρά προηγμένων αθλητικών έξυπνων ρολογιών διαθέτει επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης και υψηλή απόδοση. Στόχος του είναι να προσφέρει μια επιστημονική προπόνηση για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν ενεργοί στην καθημερινή τους ζωή χάρη στις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς παρακολούθησης του SpO2 και του στρες καθώς και της ακριβούς παρακολούθησης του ύπνου. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η εκπληκτική σχεδίαση με υλικά κορυφαίας ποιότητας που του δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Και για όσους αναζητούν τέλειο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας, μπορούν να αναζητήσουν τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2. Τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές.

huawei-watch-xmas.jpg

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι μία ευκαιρία να εξοπλίσεις και το γραφείο σου

Η περίοδος των εορτών μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουμε αυτά που μας λείπουν και το γραφείο δεν μπορεί να απουσιάζει από τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας. Αυτήν την περίοδο είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε το HUAWEI MateBook D16, που με οθόνη 16 ιντσών σε ελαφρύ σώμα 15,6 ιντσών, προσφέρει την απόλυτη φορητότητα χωρίς να συμβιβάζεστε στην αίσθηση και άνεση που σας παρέχει ένα μεγαλύτερο laptop. Ενώ, την ίδια στιγμή, με το HUAWEI MatePad 10.4, θα απολαύσετε τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών παραθύρων για απεριόριστη παραγωγικότητα και την ευκολία που σου προσφέρει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας.

huawei-tablet.jpg

Μουσική και ηχητική απόλαυση μόνο για εσένα, με ασύρματα ακουστικά

Για πολλούς ανθρώπους η μουσική είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ημέρας. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα δώρο που θα αγαπήσουν και θα εκτιμήσουν. Αυτό που διακρίνει όλα τα ακουστικά της Huawei είναι η ποιότητα κατασκευής και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Φέτος τις γιορτές μπορείτε να αναζητήσετε τα HUAWEI FreeBuds που σας ταιριάζουν. Τα HUAWEI FreeBuds 4i με θήκη φόρτισης σε οβάλ σχήμα είναι άνετη και έχει μια πρωτότυπη σχεδίαση, με απαλή υφή που σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Οι βελτιωμένες καμπύλες και το εντυπωσιακό φινίρισμα των ακουστικών, δίνουν μια μοντέρνα και ξεχωριστή εμφάνιση. Διατίθενται σε κεραμικό λευκό, μαύρο του άνθρακα για να έχετε στυλ όλη την ημέρα.

huawei-earbuds.jpg

Μην ψάχνετε λοιπόν άλλο για ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων. Επιλέξτε ανάμεσα από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η τεχνολογία με τις καταπληκτικές εορταστικές προσφορές της Huawei. Smartphones, Smartwatches, Ακουστικά, laptop και Tablet, υπάρχει ένα προϊόν για κάθε ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI: Νέο, ακόμα πιο ισχυρό εμπάργκο από τις ΗΠΑ

31 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Βλέποντας τη HUAWEI να ανεβάζει τα νούμερα της στην κατηγορία των smartphones και να βρίσκει σιγά σιγά τρόπους να επανέλθει πλήρως προσφέροντας στους χρήστες τις τελευταίες τεχνολογίες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ...

Huawei FreeBuds 5i: Αποδράστε σε μία μοναδική ηχητική εμπειρία, κάθε μέρα

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Σήμερα κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα νέα True Wireless Stereo (TWS) ακουστικά της HUAWEI που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακύρωση θορύβου και ευελιξία εφόσον συνδέονται με 2 ...

HUAWEI P60 Pro: Μεγάλη διαρροή των specs, πιθανή η παρουσίαση τον Μάρτιο

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η επιστροφή της HUAWEI στην κατηγορία των smartphones ξεκίνησε μεν ταπεινά με το HUAWEI nova 9 τον Οκτώβριο του 2021, αλλά συνεχίστηκε πολύ εντυπωσιακά πέρυσι με τη σειρά HUAWEI P50, το εξαιρετικό HUAWEI Mate ...

HUAWEI FreeBuds 5i: Τα νέα all-around ασύρματα ακουστικά με τιμή κάτω από 100 ευρώ

24 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Πιστή στην φιλοσοφία της να εξελίσσει σημαντικά κάθε χρόνο όλες τις κατηγορίες των προϊόντων της, η HUAWEI αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι σέβεται πραγματικά όλους τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από τη ...

HUAWEI: Ίσως βρήκε λύση για το θέμα του 5G στις μελλοντικές συσκευές της

28 Δεκεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η προδιαγεγραμμένη πορεία της HUAWEI προς την κορυφή (σύμφωνα πάντοτε με τις πωλήσεις και την δυναμική της εταιρείας ως εκείνο το σημείο), διεκόπη βάναυσα από τις κυρώσεις που της επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ...

Smartwatch για τα Χριστούγεννα; Μόνο HUAWEI!

21 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους τους. Είναι γεγονός ότι τα ...

HUAWEI Watch D: Το δώρο που αναζητούσες για την παρακολούθηση της υγείας σου!

20 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η καταλληλότερη περίοδος για να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα, να θυμηθούν πως ένιωθαν όταν ήταν παιδιά και ...

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

19 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα! Oι ...

HUAWEI Watch Buds: Επίσημο το smartwatch που κρύβει μέσα του ασύρματα ακουστικά

12 Δεκεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Οι διαρροές των προηγούμενων ημερών αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς η HUAWEI προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση ενός πολύ ιδιαίτερου gadget με ονομασία HUAWEI Watch Buds. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα smartwatch που...

HUAWEI και OPPO συνεργάζονται επίσημα σε επίπεδο πατεντών

11 Δεκεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Με ένα αρκετά σύντομο, αλλά πολύ σημαντικό Δελτίο Τύπου, οι HUAWEI και OPPO επιβεβαίωσαν την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας σε ό,τι αφορά την κοινή χρήση των πατεντών τους. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό ...

Loader
please wait
techgear_icon