Apple AirPods Pro: Επίσημα με Active Noise Cancellation στα $249

Η Apple δεν επέλεξε να περιμένει το επόμενο μεγάλο event της για να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης των AirPods. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τα AirPods Pro, ένα νέο μοντέλο που σχεδιαστικά φέρνει την προσθήκη λαστιχένιας άκρης για το αυτί για καλύτερο “σφράγισμα”, ενώ σε θέμα απόδοσης ξεχωρίζουν κυρίως για την άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Siri και το ενεργό Noise Cancellation.

Η εταιρεία υπόσχεται υψηλότατη ποιότητα ήχου με τη βοήθεια της τεχνολογίας Adaptive EQ που ρυθμίζει αυτόματα τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες στο σχήμα του αυτιού του εκάστοτε χρήστη, ενώ έχει τοποθετήσει και ενισχυτή σε κάθε ακουστικό. Τα μπάσα κατεβαίνουν σε συχνότητα μόλις 20Hz για να προσφέρουν το απαραίτητο “βάθος” στην εμπειρία του χρήστη. Η σημαντικότερη προσθήκη είναι η τεχνολογία ANC (Active Noise Cancellation) που εξυπηρετείται από τα δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό. Το ένα από αυτά έχει κατεύθυνση προς τα έξω για να καταγράφει τον περιβαλλοντικό ήχο, ενώ το δεύτερο προς τα μέσα για να εντοπίσει τυχόν “υπολείμματα”. Σύμφωνα με την Apple, ο ήχος αναλύεται ασταμάτητα 200 φορές το δευτερόλεπτο.

Ακόμη, τα Apple AirPods Pro έρχονται με πιστοποίηση IPX4, επομένως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρήση τους σε γυμναστήριο και φυσικά διαθέτουν transparency mode που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να φτάσει στα αυτιά σου ο εξωτερικός ήχος. Τέλος, η αυτονομία τους αρκεί για 4.5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και 3.5 ώρες ομιλίας, ενώ η θήκη φόρτισης παρέχει ακόμη 24 ώρες για τη μπαταρία τους.

Τα Apple AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου σε τιμή $249.


Photo Gallery

Loading