Apple App Store: $540 εκατ. ξόδεψαν οι χρήστες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι η Apple και οι developers βγάζουν τεράστια ποσά μέσα από τις εφαρμογές-υπηρεσίες που διατίθενται μέσα από το κατάστημα App Store, αλλά η περασμένη εορταστική εβδομάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Όπως αποκαλύπτει η Apple μέσα από την επίσημη ανασκόπηση της, οι χρήστες ξόδεψαν περισσότερα από $1.8 δισ. στο App Store από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ την 1η ημέρα του 2021 καταγράφηκε νέο ρεκόρ τζίρου με περισσότερα από $540 εκατ. μέσα σε 24 ώρες.

Η πλειοψηφία αυτών των χρημάτων ξοδεύτηκε σε παιχνίδια, αλλά σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους και οι ετήσιες ανανεώσεις συνδρομών σε διάφορες υπηρεσίες (Apple Music, Apple TV+ κλπ.). Αν μη τι άλλο, ο κόσμος φέτος ξόδεψε κάτι παραπάνω λόγω και των περιορισμών σε μετακινήσεις και διασκέδαση, αλλά και πάλι τα νούμερα είναι πολύ εντυπωσιακά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading