Apple Card Savings: Η Apple «χτυπά» τις τράπεζες με απόδοση 4.15%!

Η Apple μετατρέπεται σταδιακά και σε τράπεζα, καθώς ανακοίνωσε σε συνεργασία με τη Goldman Sachs το πρόγραμμα Apple Card Savings για τις ΗΠΑ. Χάριν σε αυτό, οι χρήστες της υπηρεσίας Apple Card μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου με απόδοση 4.15% ετησίως χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό τύπου ελάχιστης κατάθεσης, ανάληψης χρημάτων ή συνδρομή.

Μόλις ολοκληρωθεί το αρχικό σετάρισμα του Apple Card Saving, ο χρήστης θα βλέπει αυτόματα κάθε μέρα να μεταφέρονται τα Daily Cash rewards στον λογαριασμό του, ενώ θα μπορεί να περάσει χρήματα από άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς σε αυτόν για να επωφελείται από την σχεδόν 10πλάσια απόδοση που του προσφέρει.

Είναι μια ενδιαφέρουσα στροφή από πλευράς Apple, αλλά δυστυχώς για την ώρα προσφέρεται μόνο στις ΗΠΑ. Η εταιρεία αναφέρει ότι με το Apple Card Saving θα βοήθησει τους καταναλωτές να διαχείριζονται ευκολότερα όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, να παρακολουθούν αναλυτικά και με σαφήνεια κάθε κίνηση, να θέτουν στόχους και να εξοικονομούν περισσότερα χρήματα τόσο από τα Daily Cash rewards (κάτι σαν το cashback από κάθε αγορά), όσο και από την υψηλή ετήσια απόδοση. Σημειώνει, επίσης, πως οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από το Apple Card σε λογαριασμό άλλης τράπεζας χωρίς καμία προμήθεια.

[Apple]

Loading