Apple Design Awards 2024: Αυτές είναι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που αναδείχθηκαν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε 14 εφαρμογές και παιχνίδια που κέρδισαν τα Apple Design Awards για το 2024. Η εταιρεία επέλεξε αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από 42 φιναλίστ σε διάφορες κατηγορίες. Ωστόσο, μια σημαντική αλλαγή αυτή τη φορά είναι ότι η Apple αποκάλυψε τους νικητές πριν από το WWDC 2024, κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες φορές.

Αυτοί είναι οι νικητές του Apple Design Award 2024 σε επτά διαφορετικές κατηγορίες:

Σήμερα, η Apple αποκάλυψε τους νικητές των ετήσιων Apple Design Awards, τιμώντας 14 εφαρμογές και παιχνίδια με τα καλύτερα αποτελέσματα στην κατηγορία τους. Οι φετινοί νικητές περιλαμβάνουν ομάδες ανάπτυξης από όλο τον κόσμο που επιλέχθηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, τα τεχνικά επιτεύγματα και την καινοτομία τους.

Αυτές οι εφαρμογές και τα παιχνίδια είναι συμβατά με διάφορες συσκευές της Apple, όπως iPhone, iPad, Apple Watch, Mac και πρόσφατα Vision Pro. Φέτος, η Apple εισήγαγε μια νέα κατηγορία με την ονομασία Spatial Computing για να παρουσιάσει τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για τα ακουστικά της.

Η Apple ανέφερε ότι «οι νικητές από όλο τον κόσμο θα αναγνωριστούν στο WWDC24». Το συνέδριο προγραμματιστών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με την κεντρική εκδήλωση στις 10 Ιουνίου. Ανάμεσα σε διάφορες ενημερώσεις στο WWDC, η εταιρεία αναμένεται να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά AI που έρχονται στο iOS 18.

Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι το iOS 18 θα φέρει προσαρμοσμένα AI emojis, AI μεταγραφές και ενημερώσεις για το Siri και το Safari μεταξύ διαφόρων χαρακτηριστικών. Η Apple βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με τον OpenAI για να φέρει την τεχνογνωσία του generative AI στο iPhone και αναφέρθηκε ότι το πρώτο σύνολο χαρακτηριστικών AI μπορεί να τρέξει τοπικά στη συσκευή.

[Apple]

Loading