Η Apple θα κυκλοφορήσει οικονομικότερο μοντέλο αλά iPhone SE 2... αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο οικονομικότερο μοντέλο (αλά iPhone SE 2), σύμφωνα με πληροφορίες του Nikkei Asian Review. 

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον αντικαταστάτη του iPhone SE, του επιτυχημένου μοντέλου που λανσάρισε η Apple το 2016 με αρχική τιμή πώλησης τα $399 (τιμή προ φόρων στις ΗΠΑ) καθώς και των λόγων που φαίνεται να οδηγούν την Apple σε αυτή τη κίνηση.

Το iPhone SE πούλησε περίπου 30 εκατ. κομμάτια το 2016 και άλλα 10 εκατ. κομμάτια μεταξύ 2017 και 2018, σύμφωνα με αναφορά της Yuanta Investment Consulting.

Ο συνεχιζόμενος εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, προφανώς επηρεάζει και την Apple (εκτός από την Huawei). Οι εξ Ανατολών χρήστες μετά τις επιθετικές κινήσεις των ΗΠΑ συσπειρώνονται ακόμη περισσότερο στα προϊόντα της τοπικής αγοράς, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, όσοι περιμένετε την έλευση ενός νέου iPhone SE 2, στα ρετρό πρότυπα του iPhone SE μάλλον θα απογοητευτείτε. 

Το πιθανότερο είναι πως το design του iPhone SE 2 θα πατήσει επάνω στη σχεδιαστική γραμμή του iPhone 8. H Apple θα μπορέσει να ξεφορτωθεί το όποιο στοκ της από Touch-ID (μία τεχνολογία που άφησε στη θέση το FaceID) αλλά και LCD οθόνες με μεγάλα bezels, παρέχοντας σε οικονομική τιμή την εμπειρία χρήσης του iOS σε συνδυασμό με έναν αξιόπιστο, ταχύτατο, επεξεργαστή.

[via]

Loading