H Apple χάνει και δεύτερο πρωτότυπο iPhone σε bar!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος για την Apple με έναν υπάλληλό της να χάνει και πάλι ένα πρωτότυπο iPhone σε bar. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNET, το iPhone χάθηκε περί τα τέλη Ιουλίου στο Cava 22, ένα bar-restaurant στο San Fransisco. Όπως αναφέρει η πηγή:

"Μια δυο μέρες αφού χάθηκε το κινητο στο Cava 22, ένα tequila-lounge bar, οι αντιπρόσωποι της Apple επικοινώνησαν με την Αστυνομία του San Fransisco, λέγοντας ότι πρόκειται για μια συσκευή ανεκτίμητης αξίας και η εταιρεία προσπαθούσε απεγνωσμένα να εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή της. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τη συσκευή (iPhone 5, οικονομικό iPhone 4;) "

Έπειτα από έρευνα, η Apple θεώρησε ότι το iPhone βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Bernal Heights του San Fransisco. Η Αστυνομία του San Fransisco και οι ερευνητές της Apple μίλησαν με ένα νεαρό άντρα, ο οποίος αρνήθηκε όποιαδήποτε ανάμειξη με το χαμένο κινητό. Πράγματι, έπειτα από πολύωρη έρευνα, το iPhone δε βρέθηκε πουθενά. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν η πολύτιμη συσκευή έχει επιστρέψει στα χέρια της εταιρείας.

Ένα χρόνο πριν, είδαμε την ίδια ιστορία, με έναν υπάλληλο της Apple να χάνει το πρωτότυπο iPhone 4 και στη συνέχεια o άντρας που το βρίσκει να το πουλά στο τεχνολογικό blog Gizmodo. Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μόλις τον περασμένο μήνα...

[πηγή CNET]

 

Loading