Apple Music: Διαθέσιμα τα Lossless Audio και Spatial Audio, ποιες συσκευές τα υποστηρίζουν

Ξεκίνησε το λανσάρισμα των τεχνολογιών Spatial Audio with Dolby Atmos και Lossless Audio για τη μουσική υπηρεσία Apple Music (χωρίς έξτρα κόστος για τους συνδρομητές), με την εταιρεία να υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ήχου για τα τραγούδια που τις υποστηρίζουν.

apple-music-spatial-audio-1.jpg

Οι χρήστες θα βρουν μια ειδική κατηγορία στο Apple Music που περιλαμβάνει πληθώρα συμβατών τραγουδιών, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιλογή “Always On” για το Dolby Atmos από τις ρυθμίσεις προκειμένου να τα απολαύσουν όπως πρέπει στα AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, BeatsX, Beats Solo3, Beats Studio3, Powerbeats3, Beats Flex, Powerbeats Pro και Beats Solo Pro.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες συσκευές της Apple, οι νέες τεχνολογίες υποστηρίζονται από τα iPhone 7 (ή μεταγενέστερα μοντέλα), 12.9’’ iPad Pro (3ης γενιάς ή μεταγενέστερα), 11’’ iPad Pro, iPad (6ης γενιάς ή μεταγενέστερα), iPad Air (3ης γενιάς), iPad mini (5ης γενιάς) και MacBook (μοντέλα 2018 ή μεταγενέστερα). Τα iPhone και τα iPad θα πρέπει να χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση των iOS και iPadOS.

apple-music-spatial-audio.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι όλος ο κατάλογος τραγουδιών του Apple Music είναι διαθέσιμος σε Lossless Audio ποιότητα, ενώ χιλιάδες τραγούδια υποστηρίζουν ήδη το Spatial Audio with Dolby Atmos και θα προστίθενται διαρκώς περισσότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Eddy Cue παρομοίωσε την εμπειρία του Spatial Audio με αυτό που ένιωσε ο χρήστης όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά τηλεόραση σε υψηλή ανάλυση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading