Apple Pay Later: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το πρόγραμμα άτοκων δόσεων της εταιρείας

Από πέρυσι τον Ιούνιο είχαμε τα αποκαλυπτήρια του προγράμματος Apple Pay Later, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις προϊόντα με 4 άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών Apple Pay, και ενώ το περιμέναμε με την έλευση του iOS 16 το περασμένο φθινόπωρο χρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη Μαρτίου 2023 για να ξεκινήσει η δοκιμαστική εφαρμογή του.

Η εταιρεία έχει επιλέξει τυχαία ορισμένους χρήστες στις ΗΠΑ δίνοντας τους τ δυνατότητα να πραγματοποιούν άτοκες αγορές από $50 έως $1000, τις οποίες μπορούν να αποπληρώσουν μέσα σε μια περίοδο 6 εβδομάδων από την ημερομηνία της αγοράς. Το Apple Pay Later προσφέρεται ως επιλογή στο checkout για αγορές από το Apple Wallet και μάλιστα συμπεριλαμβάνονται λειτουργίες παρακολούθησης της πορείας των αγορών και των δόσεων.

Το σύστημα υποστηρίζεται από τη Mastercard, ούτως ώστε τα εμπορικά καταστήματα να μην χρειάζεται να ακολουθήσουν κάποια έξτρα διαδικασία πέραν της συνηθισμένης, αρκεί φυσικά να δέχονται αγορές μέσω του Apple Pay.

Σε αυτήν την δοκιμαστική περίοδο αποκτούν πρόσβαση στο Apple Pay Later τυχαία επιλεγμένοι κάτοχοι iPhone και iPad που έχουν εγκαταστήσει την έκδοση iOS 16.4 ή iPadOS 16.4 στις συσκευές τους. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ και αναμένουμε ενημέρωση για τον υπόλοιπο κόσμο.

[Apple]

Loading