Apple TV+: Φήμες για ντεμπούτο το Νοέμβριο με $9.99/μήνα και download για offline παρακολούθηση

Προχτές παρακολουθήσαμε το πρώτο trailer της σειράς The Morning Show, μία από τις πρώτες παραγωγές της Apple για την επικείμενη πλατφόρμα Apple TV+ και αναφέραμε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να επενδύσει $2 δισ. για πρωτότυπο περιεχόμενο. Πέσαμε έξω αρκετά, διότι οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τριπλάσια επένδυση που θα ξεπεράσει τα $6 δισ. με σκοπό να ανταγωνιστεί άμεσα τα Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max κλπ.

Σήμερα, μαθαίνουμε από το δίκτυο Bloomberg και την τιμή της συνδρομής για το Apple TV+, αλλά σημειώστε ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Apple. Σύμφωνα με το Bloomberg, το Apple TV+ θα κοστίζει $9.99/μήνα, όσο δηλαδή τα Apple Music και Apple News, ενώ θα προσφέρεται σε όλους τους χρήστες δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για έναν μήνα.

Το Apple TV+ αναμένεται ότι θα κάνει ντεμπούτο το Νοέμβριο σε περισσότερες από 150 χώρες και θα υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές της ίδιας, της Roku, τα Amazon Fire TVs και τις τηλεοράσεις της Samsung. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσει την τακτική διάθεσης όλων των επεισοδίων μιας σειράς με τη μία ή αν θα διαλέξει τον παραδοσιακό δρόμο (π.χ. ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα), ενώ φημολογείται πως θα μπορείς να κατεβάζεις το περιεχόμενο για offline παρακολούθηση.

[via]

Loading