Army of Thieves: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το prequel του Army of the Dead

Το Army of Thieves, το prequel του Army of the Dead του Zack Snyder, έχει ένα νέο trailer που παρουσιάζει την ομάδα των κλεφτών εν δράσει.

Η ταινία prequel αφηγείται την ιστορία του Ludwig και πως μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή του εγκλήματος μετά την πρόσληψή του από την βαρετή καθημερινή του δουλειά ως ταμίας σε τράπεζα. Συμμετέχει σε μία ομάδα έμπειρων κλεφτών που προσπαθούν να ληστέψουν ένα από τα ασφαλή χρηματοκιβώτια του κόσμου.

Η ταινία Army of Thieves σκηνοθετείται από Matthias Schweighöfer ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας και παραγωγός ανέλαβε ο Zack Snyder. Οι Snyder και Shay Hatten, οι συγγραφείς πίσω από το Army of the Dead, ανέλαβαν επίσης το σενάριο για το Army of Thieves.

Το Army of Thieves αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2021 στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading