Assassin's Creed: Εκτός από το Mirage θα ανακοινωθούν δύο ακόμη μεγάλοι τίτλοι και ένα νέο mobile game

Η Ubisoft έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Assassin’s Creed Mirage στην εκδήλωση Ubisoft Forward που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2022, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν θα τελειώσουν οι ανακοινώσεις για την σειρά Assassin’s Creed με το νέο επεισόδιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου Bloomberg, η Ubisoft έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την εξέλιξη του IP της, το οποίο δικαίως θεωρείται ως το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο δημιούργημα της. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για αποκαλυπτήρια ακόμη 3 τίτλων Assassin’s Creed πέραν του Mirage που θα λάβει χώρα στη Βαγδάτη με πρωταγωνιστή τον Basim σε νεαρή ηλικία.

Ο Jason Schreier αναφέρει την ανάπτυξη ενός νέου mobile game και δύο ακόμη πιο «σοβαρών» τίτλων που θα αποτελέσουν μέρος μιας μεγαλύτερης online πλατφόρμας που θα ονομάζεται Assassin’s Creed Infinity. Το πρώτο έχει κωδική ονομασία Red, αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec και η υπόθεση μεταφέρεται στην Ιαπωνία, ενώ το δεύτερο έχει κωδική ονομασία Neo, αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal και είναι στημένο στα τελευταία στάδια της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (τέλη 1700). Αμφότερα θα είναι open-world και αναμένονται μετά το 2024.

Υπομονή μέχρι το ερχόμενο Σάββατο για όλες τις λεπτομέρειες!

[via]

Loading