Assassin's Creed Valhalla: Ανακοινώθηκε επίσημα, αύριο η παρουσίαση!

Μετά από επτά ώρες “χτισίματος” σε ζωντανή μετάδοση, ο BossLogic ολοκλήρωσε το artwork του και η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο θα είναι το επόμενο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Από τον τίτλο αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι θα μεταφερθούμε στην εποχή των Vikings και πλέον περιμένουμε την αυριανή παρουσίαση από την εταιρεία για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Από τις πρώτες φήμες είχε διαρρεύσει η ονομασία Assassin’s Creed Ragnarok, παρόλα αυτά, η κωδική ονομασία του νέου επεισοδίου είναι Kingdom. Το gameplay λέγεται ότι θα είναι παρόμοιο με αυτό του Odyssey, επομένως, οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αρσενικού και θηλυκού χαρακτήρα, με διαφορετικές κλάσεις και ξεχωριστό “δέντρο δεξιοτήτων”, πολλά νέα όπλα
με δυνατότητα αναβάθμισης και φθοράς όσο τα χρησιμοποιεί ο χαρακτήρας, ενώ το σύστημα level up θα αναβαθμιστεί με περισσότερα στοιχεία RPG. Σε ό,τι αφορά την υπόθεσή του, το Kingdom λαμβάνει χώρα τον 9ο αιώνα μ.Χ. και ακολουθεί την πορεία ενός Viking που ονομάζεται Jora, ο οποίος εξερευνεί τον κόσμο παρέα με ακόμη 4 συντρόφους, κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα co-op multiplayer με άλλους gamers.

Loading