Το νέο Assassin's Creed αποκαλύπτεται με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο [Video]

Εδώ και 3 ώρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τα αποκαλυπτήρια του νέου Assassin’s Creed, με την Ubisoft να έχει επιλέξει φέτος έναν αν μη τι άλλο πρωτοποριακό τρόπο. Σε συνεργασία με τον BossLogic, φημισμένο digital artist, η εταιρεία έχει καθηλώσει τη gaming κοινότητα στην παρακολούθηση της δημιουργίας ενός artwork που αφορά το νέο παιχνίδι.

Το σχέδιο ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν και ο BossLogic εργάζεται live ασταμάτητα επάνω του για να φτάσουμε σε κάποια φάση στο τελικό αποτέλεσμα. Ήδη μπορούμε να καταλάβουμε ότι αναπαριστά την εποχή των Vikings και αυτήν την ώρα ασχολείται με τον σχεδιασμό ενός κάστρου που μοιάζει να βρίσκεται στην Αγγλία ή τη Σκωτία.

Από τις πρώτες φήμες είχε διαρρεύσει η ονομασία Assassin’s Creed Ragnarok, παρόλα αυτά, η κωδική ονομασία του νέου επεισοδίου είναι Kingdom. Το gameplay λέγεται ότι θα είναι παρόμοιο με αυτό του Odyssey, επομένως, οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αρσενικού και θηλυκού χαρακτήρα, με διαφορετικές κλάσεις και ξεχωριστό “δέντρο δεξιοτήτων”, πολλά νέα όπλα με δυνατότητα αναβάθμισης και φθοράς όσο τα χρησιμοποιεί ο χαρακτήρας, ενώ το σύστημα level up θα αναβαθμιστεί με περισσότερα στοιχεία RPG. Σε ό,τι αφορά την υπόθεσή του, το Kingdom λαμβάνει χώρα τον 9ο αιώνα μ.Χ. και ακολουθεί την πορεία ενός Viking που ονομάζεται Jora, ο οποίος εξερευνεί τον κόσμο παρέα με ακόμη 4 συντρόφους, κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα co-op multiplayer με άλλους gamers.

Υπομονή για λίγο ακόμα, μέχρι να ολοκληρώσει το σχέδιο του ο BossLogic για να μάθουμε επίσημα την ονομασία και, γιατί όχι, περισσότερες πληροφορίες για το νέο Assassin’s Creed.

Loading