Assassin's Creed Valhalla: Το νέο trailer επιβεβαιώνει υλικό για τον Ragnar Lothbrok

Το Assassin’s Creed Valhalla δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Gamescom 2020 και η Ubisoft αποζημίωσε το κοινό με ένα νέο trailer για το παιχνίδι που βάζει στην ιστορία Σκανδιναβικούς μύθους, αλλά και τον περίφημο Ragnar Lothbrok αν και όχι σε “ζωντανή” κατάσταση.

Στην πορεία του παιχνιδιού, ο πρωταγωνιστής Eivor θα συναντήσει έξι από τους ισχυρότερους συμμάχους του Ragnar και από εκεί θα μάθουμε για τη ζωή και τα επιτεύγματα του θρυλικού βασιλιά των Viking. Στο χρονικό πλαίσιο που εκτυλίσσεται η υπόθεση του Assassin’s Creed Valhalla, ο Ragnar έχει ήδη πεθάνει στο λάκκο με τα φίδια και έξι από τους ακόλουθους του, γνωστοί ως Drengr, πιστεύουν ότι τους περιμένει στον παράδεισο των Viking, τη Valhalla. Για να τον συναντήσουν εκεί θα πρέπει να πεθάνουν ένδοξα στη μάχη και κάπου εκεί έρχεται στο προσκήνιο ο Eivor. Ο τελευταίος θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους για τον Ragnar και στη συνέχεια θα τους αντιμετωπίσει μέχρι θανάτου για να εκπληρώσει την επιθυμία τους.

Σύμφωνα με τον Darby McDevitt, οι μάχες με τους Drengr δεν θα αποτελούν μέρος της κύριας ιστορίας, αλλά θα χρειαστεί να τους ανακαλύψει ο gamer εξερευνώντας τον κόσμο του Assassin’s Creed Valhalla και να παίξει τα αντίστοιχα side-quests.

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου 2020 για Windows PC, PS4, Xbox One και Google Stadia, ενώ θα το δούμε και στα PS5 και Xbox Series X όταν κυκλοφορήσουν.

Loading