Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Xbox One X στην E3 2017 είχαμε μεταξύ άλλων και τα αποκαλυπτήρια του νέου επεισοδίου της σειράς Assassin's Creed από την Ubisoft. Ο τίτλος του θα είναι Assassin's Creed: Origins και η υπόθεση μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Αρχαία Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην περίοδο όπου βασιλεύει η Κλεοπάτρα (45 π.Χ.).

Πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένα μέλος της τάξης των φρουρών και μαχητών που έχασαν τον λόγο ύπαρξης τους μετά την πτώση των Φαραώ. Η αποστολή του δεν θα είναι η δημιουργία αδελφότητας, ωστόσο, η βασική ιστορία θα περιλαμβάνει γεγονότα που θα οδηγήσουν σταδιακά στους πρώτους Ασασίνους. Προφανώς, η σειρά πηγαίνει σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της ιστορίας που ζήσαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Από τα πρώτα gameplay videos βλέπουμε ότι ο πρωταγωνιστής θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώνει σε τοίχους και να "βλέπει" με τα μάτια ενός αετού που θα χρησιμοποιείται σαν drone για να σκανάρει την περιοχή. Στο παιχνίδι έχουν προστεθεί περισσότερα στοιχεία RPG και ο Bayek θα προσαρμόζει τον τρόπο μάχης ανάλογα με το περιβάλλον, τον οπλισμό και τους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει. Γι' αυτό θα δούμε μια μπάρα αδρεναλίνης η οποία θα "φορτίζει" όταν πλησιάζει κάποιος εχθρός.

Αναμένουμε πολλά videos και νέες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κατά τη συνήθη τακτική της Ubisoft.

Το Assassin's Creed: Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Windows PC, Xbox One και PS4.

Advertisements