Asus ZenBook S UX391: Το εντυπωσιακό premium και υπέρλεπτο laptop με πρωτοποριακό hinge

Εκτός από το πολύ εντυπωσιακό Asus ZenBook Pro 15, η εταιρεία παρουσίασε στην Computex 2018 και το νέας γενιάς ZenBook S UX391 με premium υπέρλεπτη κατασκευή (το βάρος ξεκινά από τα 1.1kg), επιλογή για οθόνη αφής ανάλυσης 4K, επεξεργαστή έως Intel Core i7-8550U, έως 16GB μνήμη RAM και έως 1TB SDD.

Το Asus ZenBook S UX391 ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή τοποθέτηση του μεντεσέ στο άνοιγμα της οθόνης, ο οποίος επιτρέπει στον αέρα να περνά με μεγαλύτερη ευκολία μέσα από τις περσίδες έτσι ώστε να λειτουργεί μέχρι και 5°C χαμηλότερα από τα άλλα ZenBook laptops. Ταυτόχρονα, ο μεντεσές Asus ErgoLift ανυψώνει το πληκτρολόγιο κατά 5.5° για πιο άνετη πληκτρολόγηση. Στην ίδια λογική έχουν τοποθετηθεί και τα ηχεία stereo με προσανατολισμό προς τα κάτω για να αποδίδουν δυνατότερο και καθαρότερο ήχο.

Το Asus ZenBook S UX391 διαθέτει οθόνη 13.3'' που καταλαμβάνει το 85% της πρόσοψης, υποδοχές 2x Thunderbolt 3/USB Type-C, 1x USB 3.1 Type-C, ένα headset jack, μπαταρία 50Wh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης και αυτονομία 13.5 ωρών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο touchpad και πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό.

Η τιμή του ξεκινά από τα $1199.

This slideshow requires JavaScript.

Loading