ΙΚΕΑ και Republic of Gamers (ROG) θα λανσάρουν έπιπλα & αξεσουάρ ειδικά για gamers

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Republic of Gamers (ROG), μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, για τη δημιουργία μιας μοναδικής σειράς από προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για gamers. Η νέα σειρά αποτελείται από 30 εργονομικά και εξαιρετικά αναπαυτικά έπιπλα και αξεσουάρ υψηλού σχεδιασμού που έρχονται για να μετατρέψουν το gaming στο σπίτι σε μια ανεπανάληπτα απολαυστική εμπειρία. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2021.

Οι λάτρεις του gaming αντιστοιχούν στο 25% του πληθυσμού παγκοσμίως (2,5 δις), αλλά οι ανάγκες τους σε επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας επίπλωσης συχνά παραβλέπονται. Οι gamers αναζητούν ένα αναπαυτικό περιβάλλον με εργονομικές και λειτουργικές λύσεις που θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν ανενόχλητοι, μια καλύτερη, πιο γρήγορη και επιτυχημένη εμπειρία gaming. Η ΙΚΕΑ, αναγνωρίζοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες αυτού του ολοένα αυξανόμενου πληθυσμού, έρχεται να προτείνει πρακτικές και οικονομικά προσιτές λύσεις που θα αναβαθμίσουν την gaming εμπειρία μέσα στο σπίτι.

H συνεργασία με τη ROG, η οποία διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας hardware και gear που προσφέρει στους gamers, αποτελεί έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό, αφού η εξειδίκευση της ΙΚΕΑ γύρω από τον οικιακό εξοπλισμό συνδυάζεται με την εμπειρία της ROG στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας gaming. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σειρά υψηλού επιπέδου που αποτελείται από προσιτά και εργονομικά έπιπλα και αξεσουάρ, σχεδιασμένα για να αυξήσουν την αποδοτικότητα του κάθε gamer, μέσα από τη δημιουργία ενός άνετου και όμορφου περιβάλλοντος.

Η Ewa Rychert, Global Business Leader of Workspace της ΙΚΕΑ, δήλωσε για την έμπνευση πίσω από τη συνεργασία με τη ROG: 

Υπάρχουν πολλά αρνητικά στερεότυπα γύρω από το gaming, όπως για παράδειγμα ότι όλα τα παιχνίδια είναι βασισμένα στη βία, ότι το gaming είναι αντικοινωνικό ή ότι είναι μια καθαρά ανδρική ασχολία. Στην πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι το gaming αποτελεί μία από τις ασχολίες με τη μεγαλύτερη εξάπλωση δημογραφικά τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Αποτελεί μια πηγή χαλάρωσης, ανεξαρτησίας και διασκέδασης. Εξάλλου μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσονται ικανότητες όπως είναι η επίλυση προβλημάτων, η ομαδικότητα και η επικοινωνία. Το gaming παρέχει επίσης, τη δυνατότητα να «συνδεόμαστε» με άλλους, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε, όπου οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να έρχονται σε επαφή και εξ αποστάσεως. Ευχόμαστε αυτή η νέα σειρά, να μας βοηθήσει να επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματα του gaming στη ζωή μας στο σπίτι.

Η σειρά σχεδιάζεται στη Σανγκάη και θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο του 2021 στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως στο gaming. Τη σειρά θα υποδεχθούν και οι υπόλοιπες αγορές ανά τον κόσμο, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2021. 

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, καθώς και online μέσα από το www.ikea.gr από τον Οκτώβριο 2021.

Loading