E3

Atomic Heart: Νέο trailer για το δυστοπικό horror game

Αυτό είναι το εκνευριστικό με τις εκθέσεις που αφορούν το gaming. Κάθε χρόνο ανακοινώνονται δεκάδες τίτλοι, συνοδεύονται από βαρύγδουπες δηλώσεις και εντυπωσιακά trailers, αλλά για αρκετά από αυτά παύει να υπάρχει ενημέρωση σε βαθμό που να ξεχνάς την ύπαρξη τους.

Ένας από αυτούς τους τίτλους είναι και το Atomic Heart, το οποίο είχε ανακοινωθεί στην E3 2018 και…επέστρεψε στο προσκήνιο χάριν στη Microsoft στη φετινή E3 2021. Το post-apocalyptic horror game αναπτύσσεται από τη Mundfish και μας μεταφέρει σε μια high-tech εναλλακτική Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του 1950, όπου έχουν γίνει σημαντικά άλματα στη Ρομποτική και τη Γενετική μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πρωταγωνιστής ο ειδικός πράκτορας P-3 που καλείται να εξερευνήσει ένα εργοστάσιο μετά την ξαφνική και ανεξήγητη παύση της λειτουργίας του. Στην πορεία θα δούμε διάφορα ρομπότ που πήραν τον λάθος δρόμο και μεταλλαγμένα πλάσματα, οπότε γίνεται αντιληπτό γιατί σταμάτησε η παραγωγή. Πέραν της συνηθισμένης τροπής (η τεχνολογία κατά της ανθρωπότητας), οι δημιουργοί αναφέρουν ότι μπαίνει στο παιχνίδι και το μεταφυσικό στοιχείο.

Στο trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να βολτάρει σε διάφορα δωμάτια του εργοστασίου, να αποφεύγει δέσμες laser τεράστιων εχθρικών ρομπότ και να αλληλεπιδρά με διάφορους NPCs (από γριούλες μέχρι αιωρούμενες φιγούρες). Φαίνεται αρκετά έντονο και αγχωτικό, ενώ είναι εξαιρετική η επιλογή χαρούμενης μουσικής σε αυτό το δυστοπικό περιβάλλον για να σε τσακίζει περισσότερο.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε πως το Atomic Heart θα είναι διαθέσιμο σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, όπως και στην υπηρεσία Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading