Αυτά είναι τα κορυφαία παιχνίδια και εφαρμογές του 2020 για Android

Λίγες ώρες πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς, η Google αποκαλύπτει τις κορυφαίες εφαρμογές και τα κορυφαία παιχνίδια του 2020 για συσκευές Android. Η αρχή γίνεται από τις ΗΠΑ, καθώς φέτος θα υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση από περιοχή σε περιοχή και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο για την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη Google, η κορυφαία εφαρμογή για το 2020 είναι το Loóna: Betime Calm & Relax [Google Play Link], την οποία χαρακτηρίζει ως μια καινοτόμα και πανέμορφη πρόταση για να χαλαρώνεις πριν πέσεις για ύπνο, είτε διαβάζοντας ιστορίες, είτε ακούγοντας εκλεπτυσμένα νανουρίσματα. Στη συνέχεια, η Google έχει δημιουργήσει 5 διαφορετικές λίστες όπου εξηγεί το σκεπτικό και προτείνει τις κορυφαίες εφαρμογές για κάθε μία από αυτές.

Best Everyday Essentials: Εφαρμογές - εργαλεία που βοήθησαν τους χρήστες να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Best for Personal Growth: Εφαρμογές απ’ όλο τον κόσμο που βοήθησαν τους χρήστες να θέσουν και να επιτύχουν νέους στόχους.

Best Hidden Gems: Εφαρμογές που ήρθαν από το πουθενά για να αφήσουν το στίγμα τους.

Best for Fun: Όπως υποδηλώνει ο τίτλος της κατηγορίας, οι εφαρμογές που έφεραν τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα στην καθημερινότητα των χρηστών με τον καλύτερο τρόπο.

Best Apps for Good: Κοινωνικού περιεχομένου δημιουργίες που υπενθυμίζουν στους χρήστες τα σημαντικότερα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας, αλλά και τη δύναμη που έχουμε για να την αλλάξουμε προς το καλύτερο.

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, το Genshin Impact [Google Play Link] αναδεικνύεται ως το κορυφαίo game για συσκευές Android το 2020, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με τον πανέμορφο ανοικτό κόσμο του, τους χαρακτήρες, τη διαδραστικότητα και το ταχύτατο (και πολύ εθιστικό) σύστημα μάχης. Όπως και με τις εφαρμογές, έτσι και με τα παιχνίδια η Google έχει δημιουργήσει τέσσερις κατηγορίες με τις δικές της προτάσεις.

Best Competitive: Τα κορυφαία ανταγωνιστικά games, απ’ όπου παραδόξως απουσιάζουν πολύ ηχηροί τίτλοι.

Best Indies: Τα κρυμμένα διαμαντάκια από μικρά studios που έκαναν την έκπληξη.

Best Pick Up & Play: Διασκεδαστικά games που προσφέρουν ώρες διασκέδασης χωρίς να σε ζορίζουν ιδιαίτερα για να ξεκινήσεις να τα παίζεις.

Best Game Changers: Τα παιχνίδια που τόλμησαν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading