Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν game στην αντίστροφη μέτρηση του Epic Games Store

Ξεκίνησε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για το 2023 στο κατάστημα Epic Games Store, το οποίο θα μοιράζει καθημερινά ένα δωρεάν game σε όλους τους gamers, αλλά θα δίνει περιθώριο μόνο 24 ωρών για να το προσθέσουν στις βιβλιοθήκες τους.

Η αρχή γίνεται με το DNF Duel της Nexon, ένα 2.5D fighting game που περιλαμβάνει ρόστερ 16 χαρακτήρων από τη σειρά Dungeon and Fighter της εταιρείας, για μάχες σε 8 διαφορετικές πίστες (Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Ghent City of God, Saint Horn, Zelva και Ruins).

Το παιχνίδι ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά γραφικά και το μοναδικό σύστημα μάχης, με κάθε χαρακτήρα να διαθέτει το δικό του σετ ικανοτήτων και κινήσεων που ενισχύονται περισσότερο με τα Awakening effects. Συμπεριλαμβάνεται Story Mode για να μάθεις την ιστορία κάθε παίκτη, αλλά και σύστημα παραμετροποίησης του προφίλ τους.

Το DNF Duel κοστίζει κανονικά €49.99 και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδας, γι’ αυτό βιαστείτε!

DNF Duel - [Epic Games Store Link]

Loading