Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν game στην υπηρεσία PS Plus για τον Απρίλιο

Ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, όμως η Sony αποκάλυψε ήδη το πρώτο από τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Απρίλιο. Πρόκειται για το Meet Your Maker, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την 1η ημέρα της κυκλοφορίας του, δηλαδή την 4η Απριλίου 2023, τόσο για PS5, όσο και για PS4.

Το Meet Your Maker είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το base building με την συλλογή πόρων, στημένο σε ένα post-apocalyptic σενάριο όπου η Γη βρίσκεται στο χείλος της απόλυτης καταστροφής. Ως ο Θεματοφύλακας της Χίμαιρας (Custodian of the Chimera) το μόνο πράγμα που σε απασχολεί είναι το Genetic Material που πρέπει να αποκτήσεις και να προστατεύσεις με κάθε κόστος.

Οι gamers θα κληθούν να εξερευνήσουν τον κόσμο για να αναζητήσουν και να συλλέξουν τους πολύτιμους πόρους αντιμετωπίζοντας πληθώρα εμποδίων και εχθρών στα δαιδαλώδη φυλάκια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι τα φυλάκια εξελίσσονται δυναμικά, όπως δηλαδή αναπτύσσεις και εσύ το δικό σου, καθώς ανήκουν σε άλλους gamers από όλο τον κόσμο. Εξυπακούεται ότι ελέγχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά το χτίσιμο του φυλακίου σου για να προστατεύσεις το δικό σου από τις επιδρομές των αντιπάλων.

Το gameplay έχει στηθεί σε προοπτική πρώτου προσώπου και υπάρχουν τρεις επιλογές όταν βγαίνεις για επιδρομή: να επιτεθείς από απόσταση, σώμα με σώμα ή απλά να οργανώνεις την άμυνα σου. Στην διάθεση σου υπάρχει ένα μεγάλο οπλοστάσιο και επιλογές για εξοπλισμό που θα σε βοηθήσει στις melee μάχες (π.χ. σπαθιά). Υποστηρίζεται και co-op mode για να παίζεις παρέα με έναν φίλο σου.

Loading