Batman: The Long Halloween, πρώτο trailer για την animated ταινία

Οι φανατικοί φίλοι του Batman πιθανότατα θα είστε εξοικειωμένοι με την ιστορία The Long Halloween, η οποία είχε δημοσιευθεί από τη DC Comics τη δεκαετία του ’90 σε 13 τεύχη. Η συγκεκριμένη ιστορία θεωρείται μία από τις πιο εμβληματικές στην ιστορία του ήρωα και μάλιστα ενέπνευσε τον Christopher Nolan στη δική του κινηματογραφική τριλογία. Τώρα έφτασε η ώρα για μεταφορά σε animated ταινία, η οποία θα προβληθεί σε δυο μέρη.

Το Batman: The Long Halloween Part One ξεκινά με έναν βίαιο φόνο που οδηγεί τον νεαρό Batman στην απόφαση να συνεργαστεί με τους μοναδικούς δύο μη-διεφθαρμένους αξιωματικούς της Gotham City, τον αρχηγό της Αστυνομίας James Gordon και τον Εισαγγελέα Harvey Dent. Στόχος τους να νικήσουν τον The Roman, τον επικεφαλής της πανίσχυρης εγκληματικής οργάνωσης Falcone Crime Family. Ωστόσο, προτού προλάβουν να οργανώσουν το οτιδήποτε, μια σειρά φόνων συγκλονίζει την πόλη.

Το πρώτο μέρος του Batman: The Long Halloween αναμένεται ότι θα προβληθεί φέτος το καλοκαίρι και το δεύτερο το φθινόπωρο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer για το πρώτο μέρος.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading