EA

Battlefield 2042: Exodus, δείτε την ταινία μικρού μήκους για την υπόθεση του παιχνιδιού

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη παρουσίαση του Battlefield 2042, το νέο επεισόδιο της σειράς δεν περιλαμβάνει single-player campaign αλλά η EA φρόντισε να δώσει ένα βασικό story στους gamers με τη σημερινή μικρού μήκους ταινία που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα.

Το Battlefield 2042: Exodus φέρνει στο προσκήνιο ξανά τον Kimble “Irish” Graves, ο οποίος επιβίωσε των γεγονότων του Battlefield 4 (2013) και θα είναι playable χαρακτήρας στο νέο επεισόδιο, ενώ συστήνει στο κοινό τον Oz που θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Irish για το μέλλον των No-Pats (στρατιώτες χωρίς πατρίδα).

Στο Battlefield 2042 παίζεις ως ένας στρατιώτης χωρίς πατρίδα, μιας και έχουν καταρρεύσει τα κράτη, οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής, με αποτέλεσμα όλοι να προσπαθούν απλά να επιβιώσουν αναζητώντας και αρπάζοντας τους ελάχιστους διαθέσιμους πόρους.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Windows PC. αλλά μέσα στο Σεπτέμβριο θα ανοίξει μια beta έκδοση για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading