EA

Battlefield 2042: Exodus, η ταινία μικρού μήκους που θα ρίξει φως στην υπόθεση

Το Battlefield 2042 μπορεί να μην διαθέτει single-player campaign, παρόλα αυτά, οι EA και DICE έχουν αποφασίσει να δώσουν στους gamers ένα υπόβαθρο σχετικά με τα όσα έχουν συμβει για να φτάσουμε στα γεγονότα του φουτουριστικού shooter που ετοιμάζουν.

Αυτό θα συμβεί με μια αυτοτελή ταινία μικρού μήκους που θα προβληθεί στις 12 Αυγούστου 2021 και ήδη το πρώτο teaser trailer μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για το τι να περιμένουμε. Μια βραχνή φωνή αναφέρει ότι “ο κόσμος θέλει να ξεχάσει ότι υπάρχουμε, αλλά εμείς θα τον αναγκάσουμε να μας δει”.

Στο Battlefield 2042 παίζεις ως ένας στρατιώτης χωρίς πατρίδα, μιας και έχουν καταρρεύσει τα κράτη, οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα όλοι να προσπαθούν απλά να επιβιώσουν αναζητώντας και αρπάζοντας τους ελάχιστους διαθέσιμους πόρους.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Windows PC. αλλά μέσα στο Σεπτέμβριο θα ανοίξει μια beta έκδοση για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading