Beats Studio Buds: Επίσημα τα νέα ασύρματα ακουστικά με ANC

Η Beats, εταιρεία προϊόντων ήχου που ανήκει στην Apple αποκάλυψε τα ασύρματα ακουστικά Beats Studio Buds. Τα νέα ακουστικά διαθέτουν μεταξύ άλλων ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) και γρήγορη σύζευξη με συσκευές iOS και Android.

H Apple αναφέρει ότι κάθε ακουστικό ζυγίζει 5,1 γραμμάρια, γεγονός που μετατρέπει τα ακουστικά πιο άνετα και εύχρηστα. Τα Beats Studio Buds περιλαμβάνουν ηχεία διαφράγματος δύο στοιχείων και τεχνολογία Bluetooth Class 1 ενώ υποστηρίζουν την τεχνολογία Spatial Audio με Dolby Atmos – μόνο για τους χρήστες της υπηρεσίας Apple Music.

Η διάρκεια της μπαταρίας των Beats Studio Buds εξασφαλίζει 5 ώρες ακατάπαυστης ακρόασης με ενεργοποιημένο το ANC και 8 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC και όλα αυτά με μία μόνο φόρτιση. Σε συνδυασμό με την μπαταρία της θήκης φόρτισης, η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να κρατήσει έως και 15 ώρες. Ωστόσο, η ασύρματη φόρτιση δεν είναι διαθέσιμη.

Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης σύζευξη με ένα άγγιγμα στις συσκευές Apple και Android. Κάθε ακουστικό μπορεί ανεξάρτητα να συνδεθεί σε μια έξυπνη συσκευή, οπότε ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα ή και τα δύο.

Το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών «b» σε κάθε ακουστικό σάς επιτρέπει να απαντάτε ή τερματίζετε κλήσεις, να κάνετε αναπαραγωγή ή παύση περιεχομένου, να παραλείψετε τραγούδια και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ακρόασης ANC και Transparency. Τα Studio Buds υποστηρίζουν φωνητικούς βοηθούς και το Siri hands-free λειτουργεί επίσης λέγοντας «Hey Siri».

Παράλληλα, υποστηρίζουν τόσο το Find My στο iOS όσο και το Find My Device σε Android, και σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα τα ακουστικά σας, χρησιμοποιώντας την τελευταία γνωστή τοποθεσία του (όταν συνδυάζεται με Bluetooth) ή παίζοντας έναν ήχο όταν ο χρήστης βρίσκεται κοντά.

Τα Beats Studio Buds διατίθενται σε τρεις επιλογές χρωμάτων μαύρο, λευκό και κόκκινο. Τα ασύρματα ακουστικά είναι διαθέσιμα στην τιμή των $149,99 στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading