Black Friday με αξιόλογες προτάσεις από τη realme και τιμές κάτω από €200

Τι και αν η realme μετρά μόνο δύο χρόνια ζωής. Η κινέζικη εταιρεία έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των smartphones, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως τα wearables και τα ασύρματα ακουστικά, θέλοντας να προσφέρει και αυτή στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών με χαμηλό κόστος.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως έχει υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό τη realme, το γεγονός ότι έχει ήδη καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια smartphones αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τη δημοφιλία της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η realme άνοιξε τα φτερά της στις δύσκολες δυτικές αγορές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε και κερδίζει σαφέστατα πόντους αξιοπιστίας για τη γενικότερη συμπεριφορά της ως παγκόσμιο brand και όχι σαν μία ακόμη μικρή κινέζικη εταιρεία που προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι των μεγάλων.

Από αυτό το άνοιγμα της realme στις δυτικές αγορές δεν λείπει η Ελλάδα, γι’ αυτό τους τελευταίους μήνες έχετε δει αρκετά μοντέλα της εταιρείας να κυκλοφορούν στη χώρα μας μέσα από τις ιστοσελίδες των κορυφαίων αλυσίδων ηλεκτρονικών ειδών, όπως Germanos, COSMOTE, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο και Media Markt, καθώς και στα καταστήματα COSMOTE και Κωτσόβολος. Τα smartphones της realme ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, τη μεγάλη αυτονομία και την ενσωμάτωση τεχνικών χαρακτηριστικών της high-end κατηγορίας, τα οποία προσφέρουν σε τρομερά ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η realme σκέφτεται και πράττει ως ένα παγκόσμιο brand, επομένως, δεν θα μπορούσε να μην προχωρήσει σε γενναίες εκπτώσεις με αφορμή τη Black Friday. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες τη φετινή χρονιά και γι’ αυτό οι προσφορές της ισχύουν για όλο το Νοέμβριο στα παρακάτω προϊόντα

realme-6-adv.jpg

realme 6

Το Realme 6 προσφέρει μεγάλη οθόνη 6.5’’ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz για μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία θέασης, ενώ το MediaTek Helio G90T SoC συνδυάζει εξελιγμένο επεξεργαστή CPU και επεξεργαστή γραφικών GPU για μια απίστευτη εμπειρία gaming. Στα ατού συμπεριλαμβάνεται η πανίσχυρη τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP, αλλά και η υποστήριξη ταχύτατης φόρτισης σε ισχύ 30W.

Από τις 21 έως τις 29 Νοεμβρίου 2020, θα βρείτε το Realme 6 στην έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο σε τιμή μόλις €199, δηλαδή με έκπτωση €100 από την αρχική των €299.

realme-6s.jpg


realme 6s

Το realme 6s είχε προκαλέσει αίσθηση με την κυκλοφορία του τον περασμένο Ιούνιο, διότι ήταν το πρώτο smartphone στον κόσμο που προσφέρει στον χρήστη οθόνη 6.5’’ FHD+ 90Hz και ταχύτατο φορτιστή ισχύος 30W με τιμή μικρότερη από €250. Σε αυτό το μοντέλο βρίσκουμε, επίσης, το MediaTek Helio G90T SoC για εξαιρετικές επιδόσεις στο gaming, αλλά και τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP.

Επειδή η realme προσφέρει πραγματικές Black Friday προσφορές, αποφάσισε να κατεβάσει την τιμή του από €239 σε μόλις €169 για όσους το αγοράσουν μέσα στο Νοέμβριο!

realme6i.jpg

realme 6i

Σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή βρίσκουμε το realme 6i, με οθόνη 6.5’’ HD+ σε αναλογία 20:9 που καθιστά τη συσκευή λεπτότερη και ακόμα πιο πρακτική. Διαθέτει ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G80 που εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα εικόνας και πιο σταθερό ρυθμό καρέ κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP για εντυπωσιακές λήψεις. Στα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του είναι και η μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που προσφέρει μεγάλη αυτονομία στον χρήστη, αλλά και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί σαν powerbank για να φορτίσει άλλες συσκευές.

Το realme 6i θα είναι διαθέσιμο σε τιμή μόλις €149 (αρχική τιμή €219) από τις 21 έως τις 29 Νοεμβρίου 2020.

Η εκπτωτική περίοδος της Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανακαλύψετε και εσείς τις πολύ αξιόλογες συσκευές της realme, οι οποίες είναι διαθέσιμες με πραγματικές μειώσεις στις ήδη value-for-money τιμές τους.

Loading